Nieuwsoverzicht
 
17 september 2013 Fendt en Valtra scoren goed bij gebruikers Het vakblad " Boerderij"heeft een lezerspanel van honderden boeren, die regelmatig vragen over actuele onderwerpen. In het laatstgehouden lezerspanel stonden vragen over trekkers centraal. 10 september 2013 Nieuwe topmodellen tot 400 pk bij Massey-Ferguson en Fendt Steeds meer trekkerfabrikanten presenteren grotere en zwaardere topmodellen landbouwtractoren. Ook Massey-Ferguson en Valtra doen aan deze trend mee en presenteren op de komende mechanisatiebeurs Agritechnica in Hannover (D.) nieuwe topmodellen in het segment rond 400 pk.   26 augustus 2013 AgriTech bv levert Valtra dual fuel trekker aan de Dairy Campus AgriTech bv leverde vorige week een biogas trekker aan de Dairy Campus en Gemeente Leeuwarden. De trekker zal daar ingezet worden en maakt deel uit van een nieuw biogas project van de Dairy Campus. 22 augustus 2013 Milieuvriendelijk rijden met merkgebonden AdBlue Na merkgebonden accu's en smeermiddelen komt Agco, fabrikant van o.a. Fendt, Massey-Ferguson en Valtra met merkgebonden AdBlue. Met de introductie van dit middel wil Agco de merkbeleving van de verschillende tractoren verhogen. 1 mei 2012 Mechangroep ontvangt D & B Rating 1

Dun & Bradstreet , een wereldwijde organisatie in de sector van zakelijke informatie, biedt al bijna 170 jaar lang deskundig advies voor het nemen van betrouwbare krediet-, marketing- en aankoopbeslissingen. Regelmatig worden bedrijven beoordeeld op o.a. hun kredietwaardigheid. Eind

Fendt en Valtra scoren goed bij gebruikers

17 september 2013

Het vakblad "Boerderij" heeft een lezerspanel van honderden boeren, die regelmatig vragen over actuele onderwerpen beantwoorden. In het laatstgehouden lezerspanel stonden vragen over trekkers centraal.

Op de vraag welk trekkermerk het beste imago heeft, scoorde Fendt het hoogst, met een percentage van 44%, gevolgd door John Deere (27%) en New Holland (7%).

Ook werd gevraagd welk rapportcijfer de panelleden aan hun eigen trekker geven, die ze het meest gebruiken. Het gemiddelde rapportcijfer wat hieruit naar voren kwam was 8,1. Pannelleden zijn dus overwegend tevreden over hun eigen trekker. Fendt rijders geven hun trekker vaker een 9 dan anderen (56%), terwijl zelfs 16% van de gebruikers hun Fendt een 10 geven. Maar ook Valtra komt goed uit de bus: als hoofdtrekker krijgt dit merk van 46% van de gebruikers een 9.

Voor meer informatie:  www.devor.nl (Fendt) of www.valtra.nl (Valtra)

 

Mechangroep
Eesveenseweg 17
Postbus 19
8332JA  Steenwijk
T +31 (0)521 535063
F +31 (0)521 521335

Mechangroep © 2012