Nieuwsoverzicht
 
22 mei 2015 Valtra op Demo Tour in Nederland Van 9 tot 18 juni doet de ‘Valtra Demo Tour’ Nederland aan. Op acht locaties verspreid over het land kunnen bezoekers proefrijden met diverse modellen en uitvoeringen van de Valtra tractoren.  Valtra heeft de laatste jaren tal van innovaties doorgevoerd 26 maart 2015 Profiteer nu van onze verhuisactie! 13 maart 2015 Vacature Product Manager Valtra Ben jij een kei in samenwerken en organiseren? Beheers je de Engelse taal? Ben je zowel technisch als commercieel goed onderlegd? Heb jij affiniteit met de landbouw? En zoek je ruimte voor jouw ambities? 12 maart 2015 Wij zoeken per direct een Dealer Account Manager! Wij zijn per direct op zoek naar een: Dealer Account Manager landbouwwerktuigen Zuid-Nederland. Als Dealer Account Manager ben je verantwoordelijk voor het verkopen en de promotie van de door ons gevoerde merken landbouwwerktuigen voor veehouderij en akkerbouw.  22 december 2014 Basisschoolleerling onwetend over boerenleven De kennis over het boerenleven onder basisschoolleerlingen is schokkend laag. Zo denkt een kwart van de basisschoolleerlingen bijvoorbeeld dat leer wordt gemaakt van kunststof, terwijl volgens ruim één op vijf scholieren aardappels aan een boom of struik groeien. Volgende 5 items >>

Valtra op Demo Tour in Nederland

22 mei 2015

Van 9 tot 18 juni doet de ‘Valtra Demo Tour’ Nederland aan. Op acht locaties verspreid over het land kunnen bezoekers proefrijden met diverse modellen en uitvoeringen van de Valtra tractoren. 
 
Valtra heeft de laatste jaren tal van innovaties doorgevoerd die het eigenzinnige karakter van het merk bevestigen. Mede daardoor is de belangstelling voor het merk wereldwijd toegenomen. Dat succes wil Valtra graag delen met eindgebruikers. Met een speciaal ontwikkelde truck reist Valtra dit voorjaar door Europa.
 
Demonstratiedagen
Bezoekers van de ‘Valtra Demo Tour’ kunnen kennis maken met de verschillende series (A-, N-, T- en S-serie) in diverse uitvoeringen en specificaties. Tijdens de demonstratiedagen krijgen bezoekers uitgebreide uitleg over de technische mogelijkheden en onderscheidende kenmerken van het Finse topmerk. Ook kunnen ze het gebruiksgemak van de tractoren zelf ervaren tijdens een proefrit. De ‘Valtra Demo Tour’-dagen vinden plaats in Assen, Leeuwarden, Dirkshorn, Lelystad, Gorssel, Panningen, Moordrecht en Poortvliet. Kijk voor exacte data, locaties en het programma op www.valtra.nl/demotour.
 
Nieuwste modellen
De blikvanger tijdens de demonstratiedagen is uiteraard de nieuwe T-serie. Dit model werd tijdens de SIMA in Parijs terecht uitgeroepen tot “Machine of the year 2015”. Ook de XN-serie, die eind 2014 werd geïntroduceerd met het vernieuwde concept van de knikbesturing, maakt deel uit van de Demo Tour. 

 

 

Mechan Groep
Hessenweg 164
3791 PM Achterveld Postbus 2                         3790 CA Achterveld
T +31 (0)342 45 95 41
F +31 (0)342 45 95 00 

Mechan Groep © 2014