Nieuwsoverzicht
 
24 september 2014 Nieuw AGCO Experience Centre uniek voor Europa Mechan Groep bundelt kennis en producten in supershowroom  Op vrijdag 19 september opende de Mechan Groep het gloednieuwe AGCO Experience Centre in Achterveld. Topman Rob Smith, Senior Vice President van AGCO kwam hiervoor over uit Zwitserland.  7 augustus 2014 Mechangroep investeert in gloednieuw AGCO Experience Centre Op het terrein van Mechangroep in Achterveld wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw van een van de grootste AGCO Experience Centres in Europa.  8 april 2014 Distributiecontracten AGCO - Mechangroep verlengd Vandaag hebben AGCO en Mechangroep hun verbintenis voor langere periode verlengd. 26 maart 2014 Directiewisselingen bij werkmaatschappijen Mechangroep Recent hebben er bij twee werkmaatschappijen binnen de Mechangroep directiewisselingen plaatsgevonden. 22 maart 2014 Nieuwe Algemeen Directeur voor de Mechangroep Op 31 maart jl. heeft algemeen directeur Dick Bruil(72), na een dienstverband van bijna 30 jaar zijn functie als CEO van de Mechangroep neergelegd. Per 1 april jl. is Ray Uiterwaal aangesteld als zijn opvolger. Volgende 5 items >>

Nieuw AGCO Experience Centre uniek voor Europa

24 september 2014

Mechan Groep bundelt kennis en producten in supershowroom

Op vrijdag 19 september opende de Mechan Groep het gloednieuwe AGCO Experience Centre in Achterveld. Topman Rob Smith, Senior Vice President van AGCO kwam hiervoor over uit Zwitserland. In zijn openingsspeech roemde hij de fraaie opzet van de supershowroom. "Bezoekers stappen hier zó in de wereld van Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Challenger en Fella. Dit is meer dan een showroom, dit is een totale AGCO-beleving." In drie aparte showrooms kunnen klanten en dealers van de Mechan Groep alle mogelijkheden van de verschillende tractormerken en oogstmachines zien en uitproberen. Het AGCO Experience Centre ligt centraal in het land, nabij de A1 en A28 vlakbij Amersfoort.

Uniek
"In feite heeft elk merk van AGCO hier een eigen expertisecentrum", vertelt Smith, "en dat maakt het AGCO Experience Centre uniek voor Europa. Dealers en klanten kunnen hier terecht voor de beste tractoren én voor training, advies en specifieke technische ondersteuning. Wereldwijd streeft AGCO naar groei door een uitstekende klantenservice, innovatie, kwaliteit en samenwerking. Voor de Nederlandse markt komt dit allemaal bij elkaar in het nieuwe AGCO Experience Centre."

Focus
Directe aanleiding voor de bouw van het AGCO Experience Centre was het vijfjarig contract dat de Mechan Groep begin dit jaar sloot met AGCO. Voor Ray Uiterwaal, CEO van de Mechan Groep, was dat het signaal om de focus in Achterveld volledig te richten op de AGCO merken. Uiterwaal: "Deze lange termijnverbintenis geeft ons alle ruimte om het dealernetwerk verder te verstevigen en de marktaandelen van Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Challenger en Fella flink uit te bouwen." Uiterwaal heeft er alle vertrouwen in dat de Mechan Groep met AGCO, haar producten en haar dealernetwerk een bestendige toekomst tegemoet gaat.

Over de Mechan Groep
De Mechan Groep is een toonaangevende onderneming, actief in de agrarische sector, tuin- en parkbranche, grondverzet en industrie met gerenommeerde merken en bedrijven. Er zijn 150 mensen werkzaam, waarvan 70 bij het AGCO Experience Centre in Achterveld. De Mechan Groep helpt dealers hun rendement te maximaliseren door diverse ontwikkelingsprogramma’s en een gerichte merkenstrategie. Dit maakt elke dealer tot een interessante partner voor de eindgebruikers.

 

Mechangroep
Hessenweg 164
3791 PM Achterveld Postbus 2                         3790 CA Achterveld
T +31 (0)342 45 95 41
F +31 (0)342 45 95 00 

Mechangroep © 2014