Nieuwsoverzicht
 
8 juli 2015 Medewerker afdeling Finance & Control Heb je een afgeronde, bedrijfseconomische/financieel administratieve opleiding op MBO+ niveau? Ben je vertrouwd met kantoorautomatisering en computerboekhouden en dan met name het ERP-systeem SAP? Beschik je over een goed gevoel voor samenwerking, ben je communicatief sterk, accuraat, integer en daadkrachtig? 2 juli 2015 Wij zoeken per direct een Dealer Account Manager! Wij zijn per direct op zoek naar een: Dealer Account Manager landbouwwerktuigen Zuid-Nederland. Als Dealer Account Manager ben je verantwoordelijk voor het verkopen en de promotie van de door ons gevoerde merken landbouwwerktuigen voor veehouderij en akkerbouw.  1 juli 2015 Vacature: Meewerkend Voorman Centraal Magazijn (M/V) Per direct zijn wij op zoek naar een: Meewerkend Voorman Centraal Magazijn (M/V)  Als Meewerkend Voorman zorg je voor een efficiënte planning en uitvoering van het logistieke proces binnen ons centraal magazijn en ben je eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen 30 juni 2015 Fendt mede hoofdsponsor Beachpull 2015 Ook dit jaar is Fendt weer mede hoofdsponsor van Beachpull 2015. Rond de 25 Fendt tractoren zullen te zien zijn op de baan en ook statisch zijn er enkele tractoren aanwezig. Ook is er een informatiebalie van Fendt en zullen 30 juni 2015 Mechan Groep aanwezig op Groen Techniek Holland 2015 A.s. 8 t/m 10 september vindt de GTH-beurs weer plaats in Biddinghuizen op het Walibi-terrein. Deze beurs is de vakbeurs voor professionals in de groene openbare ruimte. Ook Mechan Groep zal zich presenteren met machines van diverse merken. Elke dag Volgende 5 items >>

Medewerker afdeling Finance & Control

8 juli 2015

Heb je een afgeronde, bedrijfseconomische/financieel administratieve opleiding op MBO+ niveau? Ben je vertrouwd met kantoorautomatisering en computerboekhouden en dan met name het ERP-systeem SAP? Beschik je over een goed gevoel voor samenwerking, ben je communicatief sterk, accuraat, integer en daadkrachtig? Ben je bovendien bereid je verder te ontwikkelen? Dan kom je in aanmerking voor bovenstaande functie.


Het is een zelfstandige fulltime (40 uur p/w) functie, waarin veel geschakeld wordt tussen uitvoerende en analytische taken. Je werkzaamheden bestaan uit allround administratieve werkzaamheden zoals:

  • Verwerken van inkoopfacturen;
  • Verzorgen van de verkoopfacturen;
  • Beoordelen en aanvragen van kredietlimieten, betalingstermijnen e.d.;
  • Zorgdragen voor de vastlegging en bewaking van gemaakte afspraken;
  • In overleg met salesteams en/of accountmanagers disputen beoordelen en oplossen;
  • Bewaken en beheren van de debiteurenportefeuille (telefonisch en schriftelijk aanmanen).

Functie-eisen:

 

  • Je kan goed plannen, je bent in staat om zelfstandig een administratie te voeren;
  • Je maakt een goede analyse van de cijfers en denkt mee in het optimaliseren van processen;
  • Kennis van SAP is een pre;
  • Je bent een gemotiveerde en betrokken collega, die zelfstandig kan werken, initiatief neemt en net een stapje extra kan zetten.

Wat bieden wij

Een veelzijdige functie in een enthousiast team. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Uiteraard hoort hier een marktconform salaris bij (afhankelijk van leeftijd en ervaring) met 34 vakantiedagen op jaarbasis.


Interesse in deze functie?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Patricia Poelder (p.poelder@mechangroep.nl). Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Juliette van Vaalen (06 - 23 26 97 76).

Mechan Groep

De Mechan Groep opereert op de Nederlandse en Belgische markt als importeur van belangrijke merken op het gebied van tractoren, werktuigen en machines. Voor elk van de merken is er een eigen, exclusief en landelijk dekkend dealernetwerk. De Mechan Groep exploiteert twee van deze dealers in eigen beheer.

De Mechan Groep is sterk door bundeling van al deze activiteiten en is een slanke, daadkrachtige organisatie, gebaseerd op maximale synergie in ondersteunende diensten aan de verschillende merken en dealers en heeft een eigen organisatie ten aanzien van service en onderdelen. Door deze bundeling is de Mechan Groep de grootste speler op de agrarische markt in de Benelux.

 

Mechan Groep
Hessenweg 164
3791 PM Achterveld Postbus 2                         3790 CA Achterveld
T +31 (0)342 45 95 41
F +31 (0)342 45 95 00 

Mechan Groep © 2014