Nieuwsoverzicht
 
30 september 2015 Land & Vrouw event groot succes Het zal eenieder niet ontgaan zijn, afgelopen vrijdag vond het eerste Land&Vrouw event plaats bij ons in Achterveld. Het was een geslaagde dag waar zo’n 160 vrouwen bijeenkwamen om te netwerken en te discussiëren over de toekomst van de Agribusiness. De 4 september 2015 Vacature: Account Manager Wegens uitbreiding van ons team zoeken wij op korte termijn een: Account ManagerIn deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse commerciële en product technische werkzaamheden waaronder het onderhouden van de contacten met dealers en professionele eindgebruikers. Je bent op de 1 september 2015 Mechan Groep organiseert Land&Vrouw evenement Kom op vrijdagmiddag 25 september naar het allereerste Land&Vrouw evenement in Achterveld! Een initiatief van Mechan Groep, omdat steeds meer vrouwen een belangrijke rol spelen in de Nederlandse agribusiness: als zelfstandig ondernemer van een agrarische onderneming, als volwaardig partner van 2 juli 2015 Vacature: Dealer Account Manager Wij zijn per direct op zoek naar een: Dealer Account Manager landbouwwerktuigen Zuid-Nederland. Als Dealer Account Manager ben je verantwoordelijk voor het verkopen en de promotie van de door ons gevoerde merken landbouwwerktuigen voor veehouderij en akkerbouw.  30 juni 2015 Fendt mede hoofdsponsor Beachpull 2015 Ook dit jaar is Fendt weer mede hoofdsponsor van Beachpull 2015. Rond de 25 Fendt tractoren zullen te zien zijn op de baan en ook statisch zijn er enkele tractoren aanwezig. Ook is er een informatiebalie van Fendt en zullen Volgende 5 items >>

Land & Vrouw event groot succes

30 september 2015

Het zal eenieder niet ontgaan zijn, afgelopen vrijdag vond het eerste Land&Vrouw event plaats bij ons in Achterveld. Het was een geslaagde dag waar zo’n 160 vrouwen bijeenkwamen om te netwerken en te discussiëren over de toekomst van de Agribusiness.Workshops
De workshops vielen in goede aarde vanwege het hoge niveau van de workshopleiders. 
De sprekers en workshopleiders waren heel toegankelijk voor vragen en gesprekken waardoor het voor iedereen zeer informatief was. Met name ‘’Vrouwelijk Leiderschap’’ van Esther Mollema was een zeer populaire workshop.


Presentaties
Ook de presentaties van Elies Lemkes (ZLTO), Dirk Duijzer (Rabobank) en Iris Bouwers (NAJK) vielen in positieve zin op en als afsluiting was er de paneldiscussie (onder leiding van de enthousiaste Marit van Bohemen) met Annie Schreijer-Pierik (CDA), Helma Lodders (VVD) en Willemien Koning (LTO).
De eerste twee waren het niet altijd met elkaar eens waardoor het levendige discussie werd. Ook kwamen er uit de zaal veel vragen die betrekking hadden op persoonlijke situaties van de ‘Landvrouwen’.


Afsluiting
Met live muziek en een borrel kwam er een eind aan deze dag die hoogstwaarschijnlijk navolging zal gaan krijgen. 

Nieuwsgierig hoe het eruit zag? Bekijk dan de foto's op www.landvrouw.nl/foto-gallerij

 

Mechan Groep
Hessenweg 164
3791 PM Achterveld Postbus 2                         3790 CA Achterveld
T +31 (0)342 45 95 41
F +31 (0)342 45 95 00 

Mechan Groep © 2014