Challenger dealernetwerk België en Nederland compleet

16 maart 2016

Challenger MT775E Cultivating HU 0714 2067 89575

Onlangs heeft Mechan Groep de volledige distributie van het Agco merk Challenger voor België en Nederland verworven. De Challenger rupstrekkers werden sinds 2003 reeds door Mechan Groep (MechaTrac) gedistribueerd. Agco Netherlands Grubbenvorst concentreert zich nu volledig op ontwikkeling en productie.

Challenger is naast Fendt, Massey Ferguson en Valtra een van de core brands van het Amerikaanse beurs genoteerde Agco Coorporation. Als premium label is Challenger complementair aan het assortiment van de beste Agco dealer in de regio. Het leveringsprogramma van Challenger in een Europa omvat MT 700 en MT 800 rupstrekkers en Rogator zelfrijdende veldspuiten.

In 2016 worden de eerste Rogator getrokken veldspuiten ingezet. De Challenger Rogator veldspuiten worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd.

Mechan Groep heeft een specialistisch dealernetwerk voor veldspuiten en rupstrekkers aangesteld. Challenger dealers voldoen aan hoge kwaliteitseisen van Agco; daardoor is het Challenger dealernetwerk in staat om professionele gebruikers van haar producten op de meest adequate manier te ondersteunen.

Bekijk de Challenger pagina voor de officiële dealerlocator.  
Challenger dealernetwerk3
Terug naar Nieuws