De Mechan Open Deur Dagen: ingetogen en informatief

09 december 2019

Open Deur Dagen 202 Large

Mechan Groep zet de bekende Wintershow in Achterveld dit jaar om in een meer ingetogen variant van het event, onder de titel: de Mechan Open Deur Dagen. “In een tijd waarin wij allemaal serieus en hard werken aan een nieuwe toekomst van de agrarische sector, past enige soberheid”, zegt Ray Uiterwaal, CEO van Mechan Groep. “Tegelijkertijd is het een open deur dat wij trots zijn op onze boeren. En het is een open deur dat Mechan Groep in december haar terrein een paar dagen openstelt voor bezoekers.” Tijdens de Mechan Open Deur dagen geven onder meer Fendt, Massey Ferguson en Valtra acte de présence.

Uiterwaal omschrijft de Mechan Open Deur Dagen als ingetogen en informatief. “Uiteraard wel met een fraai overzicht van de nieuwste machines, met alle belangrijke modellen van Fendt, Massey Ferguson en Valtra en met nuchtere specialisten, die antwoord hebben op alle vragen over onze tractoren en landbouwmachines”, zegt Uiterwaal. “En natuurlijk voor de bezoekers iets lekkers te eten en drinken.” Mechan Groep opent haar deuren op vrijdagmiddag 20 december (van 13.00u tot 17.00u) en zaterdag 21 december (van 10.00u tot 17.00u).

Mechan Groep

Mechan Groep is in Nederland onder andere distributeur van de tractormerken Fendt, Massey Ferguson en Valtra. Daarnaast levert het bedrijf een scala aan landbouwwerktuigen en machines voor de groen- en landbouwsector. Het moederbedrijf Mechan Holding is als distributeur ook actief in België en Afrika. De groeistrategie van Mechan Groep is vervat in de pay-off ‘Equip to Grow’.

Mechan Open Deur Dagen logo FC

'' Alle modellen van Fendt, Massey Ferguson en Valtra in Achterveld te zien ''

Terug naar Nieuws