Gebr. Ezendam in Borne officieel dealer van Fendt, Valtra en Fella

07 mei 2021

Gebr. Ezendam Fendt en Valtra dealer 2021 Large

Per 1 mei 2021 sluit familiebedrijf Gebr. Ezendam B.V. in Borne (Overijssel) zich aan bij het dealernetwerk van Mechan Groep als officieel dealer van Fendt, Valtra en Fella. Het Twentse bedrijf is al sinds 1984 leverancier van landbouwmachines, maar heeft zich daarna ook gespecialiseerd in veehouderij- en kwekerijtechniek, met merken als GEA Farm Technologies (producten voor de melkveehouderij) en Globus (kwekerijmachines).“Wij waren in deze regio op zoek naar een versterking voor onze dealernetwerken van zowel Fendt als Valtra”, vertellen Stans van de Wetering en Marc de Haan namens Mechan Groep. “Met de aanstelling van Ezendam als dealer slaan we nu twee vliegen in een klap.”

“Ezendam heeft al veel ervaring met onze merken en ook daarom is deze stap een logische”, zegt De Haan. “Ze staan in Overijssel bekend als een zeer actief, modern landbouwmechanisatiebedrijf met een sterk management”, vult Van de Wetering aan. Eigenaar Jan Ezendam is eveneens verheugd met de aanstelling als dealer. “Als officiële dealer heb je nu eenmaal een streepje voor, omdat je je gesteund weet door fabrikant AGCO en importeur Mechan Groep op het gebied van informatievoorziening, scholing, verkoop, marketing, financiën, techniek en onderdelen. Dat betekent dat wij nu nog beter in staat zijn om onze klanten optimaal van dienst te zijn. We zijn klaar voor de volgende groeifase!”

Ezendam biedt voortaan het volledige Fendt Full Line programma aan, naast het complete assortiment van Valtra en Fella, inclusief de bijbehorende dienstverlening. Naast reparatie en onderhoud, omvat die ook leasing, financiering, verzekering en schadeherstel.

Foto: v.l.n.r. Marc de Haan (Valtra), Edwin Vehof (Ezendam), Stans van de Wetering (Fendt) en Ron Spekschate (Ezendam)

Terug naar Nieuws