Bezoek Mechan Cultuurtechniek van 12 t/m 14 september op GTH

05 september 2017

GTH2

Dinsdag 12 september 2017 start de derde editie van Groen Techniek Holland, de grootste vakbeurs voor groenprofessionals. Gedurende 3 dagen zullen fabrikanten, importeurs, dealers en groothandelsbedrijven hun noviteiten presenteren in Biddinghuizen.
Naast de expositie van een compleet assortiment landbouwwerktuigen en machines is er volop ruimte voor kennisoverdracht, demonstraties en kunt u ook zelf de machines testen.
Mechan Cultuurtechniek is er deze editie ook weer bij. Op stand nr 3.21 heten wij u graag welkom met een kopje verse koffie.

Tijdens de GTH presenteren wij een aantal noviteiten, waaronder de Holder C70 met nieuwe SX1200 veegunit en de STAMA mini truck welke ideaal is voor parkonderhoud. Ook presenteren we de nieuwe Schliesing 425EX met common rail motor en de Wiedemann Terra Float air.
U bent van harte welkom op onze stand, er staat een team professionals voor u klaar bij wie u terecht kan met al uw vragen.

Mechan Cultuurtechniek levert machines voor zowel de groen-, als de landbouwsector. In de groenmarkt zijn we gespecialiseerd in zowel de gemeentelijke, als sportveld en golbaansector. Mechan Cultuurtechniek is de partner voor agrariërs en loonwerkers en biedt een totaalpakket voor de land- en tuinbouwmarkt in de breedste zin van het woord.

Terug naar Nieuws