Harvest 4 You en Mechan Next bundelen krachten

13 februari 2019

IMG 6723 Large

Harvest 4 You BV uit Veghel, bekend leverancier van jong gebruikte oogstmachines, zoals veldhakselaars en combines, gaat samen verder met Mechan Next uit Boxtel. Eigenaar Hans Bekx, heeft deze beslissing genomen om de komende jaren sterker in de bewegende markt van de agrarische sector van dienst te zijn.

De voormalig Dakar rally rijder licht zijn beslissing verder toe: “Er komen steeds meer specifieke vragen vanuit de sector naar een compleet jong gebruikt machinepakket op maat voor elk bedrijf. Door samen op te trekken met Mechan Next ontstaat er voor loonwerkers en agrarische ondernemers een breed aanbod van jong gebruikte mechanisatie oplossingen welke optimaal aansluit op de huidige trends in de markt, zowel in de verkoop, als in de verhuur”.

Mechan Next is recentelijk gestart als groots opgezet occasion centrum met hoogwaardige, jong gebruikte tractoren voor Nederland en België. “We hebben een ambitieuze groeistrategie”, zo vertelt Mark van den Heuvel, directeur van Mechan Next. “Met Harvest 4 You BV geloven we nog beter aan te kunnen sluiten op de wensen van onze klanten en versterken we onze positie als hét agrarische occasion centrum”.

Voor zowel de klanten als medewerkers van Harvest 4 You BV verandert er niets. De huidige activiteiten worden onder dezelfde naam voortgezet vanuit het huidige pand in Veghel. Ook Hans Bekx, huidige eigenaar van het bedrijf blijft verbonden aan Harvest 4 You BV.

Terug naar Nieuws