Mechan Groep distributeur voor alle merken Agco hooibouwmachines

01 september 2016

FELLA SM 310 FP SL arb print 1 105019 Large Medium

Agco Feucht Gmbh (Fella) en Mechan Groep hebben overeenstemming bereikt dat Mechan Groep per 1 september a.s. de volledige distributie voor alle Agco hooibouw machines voor haar rekening gaat nemen. Mechan Groep was al distributeur voor Fella in België en Zuid-West Nederland. Het Fella-direct gebied Noord-Oost Nederland wordt nu ook overgedragen aan Mechan Groep.

Tijdens de ATH van 7 t/m 10 september staat Mechan Groep op stand V05 en worden de Agco hooibouw machines gepresenteerd van de merken Fella, Fendt en Massey Ferguson. Agco gaat het Fella hooibouw programma ook onder de merknaam Fendt en Massey Ferguson aan bieden. In Nederland blijft het huidige Fella dealernetwerk de basis vormen. Met deze stap wordt de goede positie van Fella hooibouw nog verder uitgebouwd.

Gerard Hilhorst, Fella Sales Manager Noord Oost Nederland, blijft bij Agco in dienst als Business Development Manager Benelux.

Over Mechan Groep
Mechan Groep is dé distributeur voor AGCO merken in Nederland. In Achterveld vindt u het AGCO experience center voor de merken Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Fella en Challenger. Deze topmerken worden verkocht via afzonderlijke, landelijk dekkende netwerken van gespecialiseerde dealerbedrijven, die daarnaast onderhoud en service verzorgen. Mechan Groep ondersteunt de dealers met professionele marketing, verkoop, aftersales service, onderdelenvoorziening en technische producttrainingen. Door al deze activiteiten worden de dealers geholpen om een maximale klanttevredenheid te bereiken. 

TS 1603 arb web 2 2014 125110 Large Medium Small1509585 1 Large

Terug naar Nieuws