Mechan ondersteunt #DoneerJeTrekkertje

27 september 2019

Logo doneerjetrekkertje blauw

Boeren willen hun zorgen over de toekomst delen met de samenleving. Ze weten als geen ander hoe belangrijk het is om te investeren in de volgende generatie. Daarom ondersteunen we de actie #DoneerJeTrekkertje.

“Wie wil er nou niet groot worden met een trekkertje?”, zo vragen de organiserende boeren zich af. Ze roepen boeren in het hele land op om speelgoedtrekkertjes in te leveren. De trekkertjes worden op 1 oktober in Den Haag aangeboden aan kinderen met ouders die weinig te besteden hebben.

Uiteraard ondersteunt Mechan Groep deze actie van harte. Daarom zullen wij 100 loop/traptrekkertjes beschikbaar stellen voor deze actie. Enerzijds om aandacht te vragen voor de boeren. Anderzijds om het goede doel te steunen voor de kinderen van ouders die weinig te besteden hebben. 

Boeren kunnen hun trekkertje(s) aanmelden op de actie-website doneerjetrekkertje.nl. Daar kunnen ze ook een boodschap voor de kinderen achterlaten. Boeren die op 1 oktober zelf naar Den Haag gaan, kunnen zelf trekkertjes (ook van collega’s) meenemen en ter plaatse inleveren.

#DoneerJeTrekkertje is een initiatief van Boeren van Nederland en wordt ondersteund door diverse partijen in de agrarische wereld. Voor meer informatie: www.doneerjetrekkertje.nl.

Terug naar Nieuws