Offringa per 1 januari 2019 Valtra-dealer voor heel Flevoland

28 december 2018

VALTRA P4J9220 88468

Offringa neemt de verkoop- en service-activiteiten van Valtra in de Flevopolder over van Van Arendonk. Offringa heeft al een Valtra dealerschap in Creil, in de Noordoostpolder, van waaruit nu voorlopig heel Flevoland bediend gaat worden. Er zijn nu concrete plannen voor een tweede locatie voor Valtra in de Flevopolder. “Deze ontwikkeling past in de visie van Mechan Groep”, zegt Marc de Haan, directeur Valtra. “Onze dealers gaan een groter gebied bewerken vanuit meerdere vestigingen.”

Offringa is een professioneel dealerbedrijf dat gespecialiseerd is in verhuur, service en verkoop van Valtra tractoren. Daarnaast is er een aparte tak heftrucks wat Mitsubishi heftrucks en intern transport machines importeert. Behalve de hoofdvestiging in Creil heeft Offringa ook een locatie in Coevorden. Er werken vier verkoopmedewerkers voor Valtra. “Wij beschikken over een huurvloot van ruim 50 Valtra tractoren, twee volledig uitgeruste werkplaatsen en acht servicebussen”, zegt directeur Kornelis Offringa. “Veel van de servicewerkzaamheden vinden plaats op locatie bij de klant”, vult mede-eigenaar Harald Lijster aan.

“Alleen bij voldoende schaalgrootte is het voor dealers mogelijk om de noodzakelijke investeringen te doen,” zegt De Haan. “De combinatie van merkspecialisme en slagkracht levert voordelen op voor de Valtra gebruikers en dat leidt weer tot een hogere klanttevredenheid.” Alle Valtra-rijders in de Flevopolder worden binnenkort geïnformeerd over de verhuizing van Valtra naar Offringa.

Terug naar Nieuws