Valtra lanceert na 5e generatie A-serie de nieuwe N&T- serie!

30 april 2021

Valtra 5th Group A 1080x1080

VALTRA A-SERIE: DE 5E GENERATIE

De kleine reus die de dag redt.

Met de A-serie krijgt u een compacte tractor die een hoge productiviteit en de hele dag comfort biedt. De cabine is ergonomisch en stil en geeft u uitstekend zicht in alle richtingen.

Kies precies de juiste tractor voor uw behoeften.

Alle zeven modellen van de A-serie zijn leverbaar met gebruiksvriendelijke mechanische GL-transmissie. Onze populaire modellen met 105 en 115 pk zijn ook verkrijgbaar met HiTech4 viertraps Powershift-transmissie, die elektronisch wordt geregeld. Alle tractoren uit de A-serie worden geleverd met Valtra's beroemde shuttle-transmissie inclusief een geïntegreerde handrem.  

 

VALTRA N-SERIE: DE 5E GENERATIE

Geen uitdaging is te groot en geen taak is te klein voor de awardwinnende N-serie tractor. Op zoek naar de perfecte combinatie tussen formaat, vermogen en comfort? Kijk dan niet verder.

De machtige en toch compacte Valtra N-serie is het wendbare werkpaard van de Valtra familie, ontworpen met ergonomie en comfort om makkelijk en productief te werken met uw tractor. de LED dagrijverlichting verhoogd de veiligheid bij weggebruik. Een robuuste en betrouwbare machine, de N-serie is groot waar het er toe doet.

De N-serie schittert op alle fronten

Wanneer u een machine nodig hebt die een grote variatie aan taken aan kan, de N-serie schittert op alle fronten. Soepele en wendbare bewegingen, 365 zicht en een krachtige 4-cilinder motor betekenen dat iedere taak kan worden gedaan met het optimale vermogen, precisie en brandstofverbruik. En met ingebouwde Smart Farming kunt u er zeker van zijn dat de machine het meeste werk voor u doet.

 

VALTRA T-SERIE: DE 5E GENERATIE

Wanneer u meer nodig heeft van uw machine, dan is de T-serie de ultieme precisie tool met veel spierkracht. Perfect zicht rondom betekent dat u totale controle over uw land heeft vanuit de cabine. Door de technologie het werk te laten doen, kunt u er op vertrouwen dat elk aspect van uw werkdag wordt afgehandeld door een T.

Award-winnend vermogen en efficiëntie

Schoonheid, hersenen en kracht - de award-winnende T-serie is een winnaar op alle fronten door het combineren van de kracht van slimme technologie met het vermogen van een 6-cilinder motor. Stap in de cabine en u begeeft zich gelijk in de beste tractor ervaring met het perfecte 365 dag en nacht zicht en veel ruimte. Het handige A-stijl display zorgt ervoor dat u de benodigde informatie en bediening exact heeft waar het nodig is. De Valtra Smart technologiën geeft u allesomvattende controle over uw werk. De koning van elk terrein, de T-serie komt makkelijk op gang en beweegt soepel, waar u de vruchten van plukt. Wanneer u waarde hecht aan vermogen, precisie en winst, de T-serie is ''your working machine''

Terug naar Nieuws