Werkzaamheden Hessenweg in Achterveld

23 mei 2019

Werkzaamheden1

De komende periode wordt de Hessenweg in fasen afgesloten i.v.m. werkzaamheden. De werkzaamheden zijn een paar weken geleden gestart en lopen naar verwachting tot midden 2020.

Sinds afgelopen maandag zijn de werkzaamheden conform planning verplaatst in de richting van Mechan Groep. Meer specifiek is de kruising Hessenweg/Pater Stormstraat nu afgesloten. Dit betekent dat u niet langer uit de richting van Leusden, Barneveld óf Terschuur bij de Mechan Groep kan komen. Momenteel zijn wij dus alleen te bereiken vanuit de richting Amersfoort (via afslag 7 - Leusden of afslag 8 - Amersfoort). Zie voor deze routes de bijgevoegde kaarten.

Deze situatie zal naar verwachting tot het begin van de schoolvakanties in juli duren. Vervolgens worden de werkzaamheden in de richting van Amersfoort verplaatst, waardoor de aanrijroutes wijzigen. We zullen u voortijds informeren over de voortgang en aanrijroutes vanaf dat moment.

Zodra er meer informatie beschikbaar komt, zullen we dit ook delen. Mocht u zelf op de hoogte willen blijven van het project kunt u ook de app 'Hart van Achterveld' downloaden in de Apple App Store of Google Play.

Werkzaamheden3

 

Werkzaamheden2

Terug naar Nieuws