27 & 28 maart 2018 demodagen
Hoeve Groot Zandbrink in Leusden

Mechan Cultuurtechniek Demodagen 2018

Op dinsdag 27 en woensdag 28 maart organiseert Mechan Cultuurtechniek twee demodagen op de Hoeve Groot Zandbrink in Leusden. 
Met als centraal thema “Rijden, Strooien, Bodembewerkingen en nog veel meer!” 
Tijdens deze dagen willen we u een overzicht geven van onze verschillende producten en merken. Het gaat hierbij om gemeentelijke, agrarische en groene sector machines.

Naast een persoonlijk informatief gesprek en het zien van de machines willen we u ook de mogelijkheid bieden om de machines te voelen en hun kwaliteiten te zien. U kunt hierbij denken aan; Rijden met een Thaler, Bobcat of Holder. Onkruid bewerking op verharde ondergrond en grondbewerking met Vigolo machines.

Naast het zelf voelen en rijden met de machines zijn er ook geplande demo’s met de grondbewerkingsmachines.

Scroll naar beneden voor het volledige programma!

Data en tijden:
Dinsdag 27 maart,      11:00 - 20:00 uur
Woensdag 28 maart,  11:00 - 20:00 uur

Hou onze Facebookpagina in de gaten voor nieuws!

Locatie & Route

Locatie:

Hoeve Groot Zandbrink
Postweg 2
3831 SE Leusden

Hoeve Groot Zandbrink is een monumentale boerderij met een rijke historie. Op een unieke lokatie, midden in het agrarisch landschap. 

HGZ

Routebeschrijving

VIGOLO ACTIE

Momenteel hebben we ook een actie op alle Vigolo machine. Hiervoor geldt, Hoe groter de machine hoe hoger de korting.

Vigolo2018

Ik wil meer weten over deze actie

BOGBALLE ACTIE

Tot 31 maart hebben we nog een aantrekkelijke actie op onze M35 strooier, we vertellen u hier graag meer over.

MEC 18 0041 Advertentie Bogballe v5 hr kleur Cert kopie Large4

Ik wil meer weten over deze actie

Cultuurtechniek Demodag V2 zonder site

Het Programma

Tijdens onze demodagen kunt u zich breed oriënteren op onze producten. Ons team staat voor u klaar om u te ontvangen en te informeren over de producten waarin u geïnteresseerd bent.  Daarnaast zijn er doorlopend demonstraties van een aantal machines en heeft u zelf ook de mogelijkheid om met een aantal machines te rijden en deze goed te bekijken.

Op het veld willen we u een aantal grondbewerkingsmachines laten zien, denk hierbij een ploegen, frezen en rotoreggen. Op het terrein van Hoeve Groot Zandbrink kunt u de volgende merken en machines zien:

Bobcat en Thaler bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om producthandling. Deze verreikers en knikladers zijn ideale machines om op en rond het erf te gebruiken.
U kunt dit komen zien en voelen.
 
Van Bogballe kunt u de complete lijn machines zien, van zoutstrooier tot professionele kunstmeststrooier met Isobus en GPS. Bogballe is briljant in zijn eenvoud. Eenvoudig afstellen, eenvoudig werken, eenvoudig schoonmaken, eenvoudig het beste strooibeeld. Tot 31 maart hebben we nog een aantrekkelijke actie op onze M35 strooier, we vertellen u hier graag meer over.
 
GMR levert verschillende kleine voertuigen en machines. Tijdens deze dagen kunt u kijken en rijden met elektrische voertuigen uit het STAMA programma en willen we u een aantal onkruidbestrijding machines laten zien. Ook voor de winterdienst biedt GMR een breed gamma aan aanbouwwerktuigen zoals borstels en sneeuwschuiven.

Holder is het product voor compacte werktuigendragers. Met een diversiteit aan aanbouwmogelijkheden maakt dit een allround trekker welke het hele jaar door inzetbaar is. Tijdens deze dagen willen we u de nieuwe veegunit met onkruidborstel laten zien op basis van een C250. Daarnaast hebben we ook een C65 met maaidek. Met beide machines kan uiteraard gereden worden.

HAWE is een specialist als het gaat om meststrooiers, overlaadwagens en ander transport oplossingen. Momenteel trekkern we door Nederland met een DST Vaste meststrooier.
 

Schliesing is een begrip als het gaat om houtversnipperaars. Geluidsarme capaciteitsmachines met een lange levensduur. Om dit nog eens te onderstrepen hebben we als demo onder meer een grote motor machine die voldoet aan de laatste emissie eisen.
 
Seko is een sterk merk in voermengwagens en biedt zowel horizontale als verticale wagens.
Tijdens deze dagen willen we u een horizontale wagen laten zien omdat we de laatste jaren een sterke toename zien van dit type machines. Inmiddels zijn wij al weer 40 jaar importeur van dit merk.
 
Vigolo is vooral bekend om zijn woelers maar biedt ook frezen, rotorkopeggen en verschillende klepelmaaiers. Wat vele niet weten is dat Vigolo eerder al machines produceerde voor Vogel & Noot welke wij reeds leverden voor de Nederlandse markt. Op ons demoveld kunt u ook een frees en rotorkopeg zien werken. Momenteel hebben we ook een aantrekkelijke actie op alle Vigolo machines. Hiervoor geldt: Hoe groter de machine, hoe hoger de korting
 
Wiedenmann is vooral bekend om zijn gras- en sportveld onderhoud machines. Denk hierbij aan;
gazon/golfbaan onderhoud maar ook gras en blad verzamel machines en Kunstgras onderhoudmachines.