Equip to grow

Mechan Groep logo FC3

 Mechan Groep is dé distributeur voor AGCO merken in Nederland. In Achterveld vindt u het AGCO experience center voor de merken Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Fella en Challenger. Deze topmerken worden verkocht via afzonderlijke, landelijk dekkende netwerken van gespecialiseerde dealerbedrijven, die daarnaast onderhoud en service verzorgen. Mechan Groep ondersteunt de dealers met professionele marketing, verkoop, aftersales service, onderdelenvoorziening en technische producttrainingen. Door al deze activiteiten worden de dealers geholpen om een maximale klanttevredenheid te bereiken.
Volg Mechan Groep op Facebook

DSC00935 Medium

Fendt

Fendt is niet alleen een naam, Fendt is een overtuiging. Voor veehouders, akkerbouwers, loonwerkers en groenvoorzieners dé oplossing. 

Meer info

Massey Ferguson

Massey Ferguson ontwikkelt en produceert een breed assortiment trekkers, maaidorsers, persen en machines voor het tuin & park segment. 

Meer info

Valtra

Valtra-tractoren staan ​​bekend om hun betrouwbaarheid, veelzijdigheid, duurzaamheid en om hun Scandinavische roots. 

Meer info

Challenger

Challenger levert met de MT-serie rupstractoren tot maar liefst 600 pk. De MT-serie zit barstensvol hoogwaardige, eenvoudig te bedienen technologie.

Meer info

Fella

Met de 100-jarige historie heeft de firma FELLA-Werke GmbH intussen een vaste plaats veroverd in de agrarische wereld. 

Meer info

Wintershow

Kennis maken met onze producten? Kom dan naar onze jaarlijkse wintershow in december. 

Meer info

Trekkerrijbewijs halen?

In samenwerking met Mechan Groep is het mogelijk om je trekkerrijbewijs te halen. Dit kan met deze stoere combinatie van de lestrekker Fendt 514 Profi met een mooie Pronar T679 kipper. Deze machines komen uit de eigen Mechan stal. 

Aanmelden

Financiering

Omdat wij in Nederland dé distributeur van AGCO zijn, hebben wij een vergaande samenwerking met AGCO Finance. Hierdoor is het mogelijk om zeer gunstige leasevoorwaarden aan te bieden. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden of kijk op de website van AGCO Finance. 

Bekijk de mogelijkheden

Zoek uw dealer

Niet op zoek naar een trekker?
Bekijk ons cultuurtechniek overzicht.