Massey Ferguson Pakt Uit

Bekijk het assortiment

ACTIE: NU 0,5% OP BASIS VAN 36 MAANDEN FINANCIËLE LEASE

MECHANGR 9008 MF HOOIBOUW D 970x250

Massey Ferguson Pakt Uit

De eerste snede komt eraan. Dus tijd om uw huidige hooibouw machines uit de stalling te halen en eens goed na te lopen en waar nodig te repareren. Of toch niet? Om het u makkelijk te maken heeft Massey Ferguson namelijk een grote voorraad nieuwe maaiers, schudders en harken direct beschikbaar. Dus bespaar u de moeite van onderhoud en reparaties aan uw huidige machines en ruil deze snel in voor een nieuwe hooibouwmachine van Massey Ferguson. We hebben ze al voor u uitgepakt, dus u rijdt er zo mee weg.

En om het voor uw niet alleen makkelijk, maar ook extra aantrekkelijk te maken om nu uw machines in te ruilen, heeft uw dealer nu ook nog eens extra aantrekkelijke voorwaarden. Zo kan uw dealer u een scherp inruilvoorstel doen. Daarboven op zijn ook de lease tarieven extra scherp, met een rente van slechts 0,5% op basis van 36 maanden.

MF Pakt Uit

MF8730 DM306 FP RC DM8312 EL TL RCB FR 0716 9971 125073 Large2

 

Kortom, kom nog snel langs bij uw MF dealer voor het eerste gras gemaaid moet worden en profiteer van een fantastische aanbieding waarmee u direct aan de slag kunt! 

Bekijk alle MF hooibouw machines

Informeer snel bij uw dealer:

Zoek uw dealer