Welkom bij ons Opleidingscentrum

Opleidingen Trainingen logo FC2

Mechan Trainingen & Opleidingen is onderdeel van de Mechan Groep.  Het doel van het opleidingscentrum is om alle professionals van de aangesloten dealers op de juiste manier te ondersteunen. Dit gebeurt in de vorm van (multi)incompany trajecten, persoonlijke begeleiding, technische trainingen, een expertise poule en open inschrijving.

Mechan Trainingen & Opleidingen ontwikkelt het opleidingsaanbod in samenwerking met de dealers, rekening houdend met de wensen van AGCO en de actualiteit. Hierdoor kan worden ingespeeld op de actuele werkpraktijk van deelnemers. De trainingen gaan over onderwerpen als dealermanagement en commerciële vaardigheden, maar ook technische trainingen en rijvaardigheidstrainingen vallen onder het opleidingsaanbod.  Elke training wordt gegeven door specialisten met ervaring in de agrarische sector.

Vragen? 
Neem contact met ons op

Mechan Trainingen & Opleidingen Krant

In de onderstaande krant staan alle nieuwtjes op het gebied van Mechan Trainingen & Opleidingen. Denk onder meer aan de nieuwste trainingen en al het laatste nieuws op opleidingsgebied. 

krantje

 

Meer weten? 
Download de MT&O krant

Incompany

Losse trainingen, langdurige opleidings- programma’s of begeleidingstrajecten op maat voor elke aangesloten dealer. Bij incompany programma’s staan altijd de werkpraktijk en specifieke bedrijfssituaties van de dealer centraal. Niet het programma is heilig, maar de behoefte van de dealer en zijn medewerkers. Andere voordelen van incompany zijn: het volgen van de training(en) vindt plaats op een eigen vestiging, is flexibel in te plannen en is financieel aantrekkelijk.

Multi incompany

Trainingsdagen voor meerdere dealers met dezelfde problematiek. In de praktijk blijkt dat dealers soms heel specifieke probleemsituaties kennen. Wij inventariseren deze gezamenlijke behoefte en brengen deze dealers bij elkaar. Op locatie bij een van de dealers organiseren wij passende opleidingsactiviteiten. Van en met elkaar leren staat centraal, maar ook de actiegerichte en oplossingsgerichte aanpak van een actueel probleem waar de deelnemers mee te dealen hebben.

Persoonlijke begeleiding

Denk hierbij aan een goede verkoper die doorgroeit naar verkoopleider of een ervaren monteur die werkplaats chef wordt. Doel van persoonlijke begeleiding of coaching is dat de persoon krachtiger, doelgerichter en effectiever gaat functioneren. Hij krijgt tussentijds feedback en gaat er zelf mee aan de slag. Een kritische blik in de spiegel is soms nodig om mensen zich bewust te laten worden van hun functioneren, de manier waarop ze overkomen en situaties waar ze regelmatig tegenaan lopen voor eens en voor altijd op te lossen.

Technische trainingen

Praktische trainingen en opleidingen op vakinhoudelijk gebied, van hydrauliek tot transmissie en van elektronica tot GPS. De Mechan Groep stelt elk jaar per merk een trainingsprogramma op. Dit programma wordt ontwikkeld op basis van behoeftes uit de markt, veranderende regelgeving en productinnovaties. De trainingen vinden plaats in kleine groepen, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. 

Open inschrijving

Naast incompany biedt Mechan Trainingen & Opleidingen ook trainingen aan voor open inschrijving.  Alle trainingen staan op de Portal van Mechan Trainingen en Opleidingen. Hier kunnen deelnemers zich ook direct aanmelden, reacties vinden van oud-deelnemers en op de hoogte blijven van het laatste opleidingsnieuws.

Heb je een ontwikkelvraag of loop je ergens tegenaan? Bel het opleidingscentrum!  0342 459 541 

icoon 2

Branchespecifiek opleidingsaanbod

icoon1

Persoonlijke begeleiding

Icoon 4


Aanspraak op opleidingssubsidies

icoon 3

Trainers uit de sector

Icoon 5

Persoonlijk contact