VarioGuide

VarioGuide maakt het mogelijk om machines maximaal te belasten. Ook als u ’s nachts werkt of bij slecht zicht (bijvoorbeeld door stof of mist), kunt u optimale resultaten realiseren. Tegelijkertijd kan, door de vermindering van fouten en overlappingen, een groter oppervlak worden bewerkt.  Doordat productiemiddelen met VarioGuide zeer  efficiënt worden toegepast, kunnen, afhankelijk van de werkfase, besparingen worden gerealiseerd tot wel 10 procent.  

Meer rijcomfort met VarioGuide

Met VarioGuide werkt u niet alleen efficiënter, maar profiteert u ook van het duidelijk grotere bestuurderscomfort. De trekker volgt automatisch het juiste spoor, zodat de bestuurder zijn aandacht volledig op de eigenlijke werkzaamheden kan richten – op het werktuig dus. Het kopakkermanagementprogramma Variotronic Automatic kan bovendien automatisch de kopakkersequenties op de daarvoor ideale plaats laten starten.  

Eén keer rijden, daarna hergebruiken

Geef de VarioGuide-perceelsinstellingen eenvoudig door aan andere trekkers. De Vario-terminal  slaat uw perceels- en werktuiginstellingen op.  Bijvoorbeeld weglijnen, obstakels, perceelsgrenzen, bewerkt oppervlak en aangebrachte markeringen. Deze gegevens kunnen eenvoudig op een USB-stick worden opgeslagen en doorgegeven  naar andere trekkers die met een Vario-terminal  zijn uitgerust. De gegevens kunnen op een computer worden opgeslagen. 

Contact opnemen

Stuur een bericht

Meer over Varioguide

Naar de Agco website