FENDT

Fendt is niet alleen een naam, Fendt is een overtuiging. In 1930 begon het merk met de 6 pk Dieselross maar tegenwoordig zijn uitvoeringen van 70 tot 517 pk leverbaar. De types lopen uiteen van smalspoortractoren tot de revolutionaire hoog vermogen leverende 1000 Serie. Uiteraard allemaal uitgerust met de befaamde traploze Fendt Vario-Transmissie en optioneel te leveren in combinatie met de Vario-Grip. Naast de tractoren levert Fendt ook rupstractoren, maaidorsers, hakselaars, persen, opraapwagens, spuiten, maaiers, schudders en harken. 

Bekijk de Fendt website         Volg Fendt op Facebook

Fendt Full Line

Naast de tractoren levert Fendt ook rupstractoren, maaidorsers, hakselaars, persen, opraapwagens, spuiten, maaiers, schudders en harken.

Bekijk alle machines

Gebruikte Fendt tractoren

Wellicht bent u op zoek naar een goede en betrouwbare gebruikte Fendt tractor. Daarvoor hebben wij de oplossing. Op onze Fendt Gebruikt pagina staan alleen de beste occasions van onze eigen Fendt dealers. Dit betekent goede tractoren in combinatie met de juiste service. Kijk eens rond voor het aanbod in Fendt occasions. 


Overzicht Fendt tractoren

Financiering

Bij AGCO Finance begrijpen wij de hedendaagse behoeften van boeren en zorgen ervoor dat het gebruik van moderne landbouwmachines niet alleen een mogelijkheid is, maar ook een realistisch en betaalbaar feit. Als betrouwbare lease partner en ervaren expert in de agrarische sector reageren wij op de specifieke eisen van boeren en leveren wij zeer flexibele lease mogelijkheden op maat.

Over Agco Finance

Meer informatie

Meer weten over de machines van Fendt? Kijk dan eens rond op de website van Fendt. Tegenwoordig zijn van de tractoren uitvoeringen van 70 tot 517 pk leverbaar. Naast de tractoren levert Fendt ook rupstractoren, maaidorsers, hakselaars, persen, opraapwagens, spuiten, maaiers, schudders en harken.

 

Bezoek de Fendt website

Contact opnemen met Fendt

Stuur een bericht naar Fendt

Zoek uw dealer