FENDT

Fendt is niet alleen een naam, Fendt is een overtuiging. In 1930 begon het merk met de 6 pk Dieselross maar tegenwoordig zijn uitvoeringen van 70 tot 517 pk leverbaar. De types lopen uiteen van smalspoortractoren tot de revolutionaire hoog vermogen leverende 1000 Serie. Uiteraard allemaal uitgerust met de befaamde traploze Fendt Vario-Transmissie en optioneel te leveren in combinatie met de Vario-Grip. Naast de tractoren levert Fendt ook rupstractoren, maaidorsers, hakselaars, persen, opraapwagens, spuiten, maaiers, schudders en harken. 

Bekijk de Fendt website         Volg Fendt op Facebook

FENDT – BECAUSE WE UNDERSTAND AGRICULTURE

FendtONE

Vorig jaar introduceerde Fendt het nieuwe bedieningsconcept FendtONE. Fendt is hiermee de eerste fabrikant die een naadloze verbinding tot stand brengt tussen de machine op het land en het beheer op kantoor. FendtONE verbindt de vertrouwde bediening van de trekker via een terminal met de plannings- en beheerderstaken die vanouds op kantoor plaatsvonden. Met FendtONE kunnen perceelsgegevens en opdrachten plaatsonafhankelijk op een computer of smartphone inplannen en deze data vervolgens naar de machine verzenden. De weergave is daarbij steeds hetzelfde, zowel in de trekkercabine als online op kantoor of onderweg. Zo ondersteunt FendtONE bij het toepassen van wettelijke regelingen ten aanzien van documentatie en bij het optimaliseren van arbeidsprocessen.

In 2021 werden een reeks tractoren uitgerust met deze nieuwe technologie.

Fendt 500 Vario Gen3

Compacte afmetingen met prestaties en veelzijdigheid op het veld, in het grasland en het transport, net als op het erf, dat is de Fendt 500 Vario. Met alle FendtONE-functies biedt de 500-serie een eenvoudige instap in de spoorgeleiding en systeem ondersteunende documentatie. Het nieuwe FendtONE bestuurdersstation (aan boord) zorgt voor meer functionaliteit, aanpasbaarheid en ergonomie. Met FendtONE offboard kunnen planning en administratieve functies als team-, machine-, veld- en taakbeheer overal worden uitgevoerd.

Fendt 900 Vario Gen7

De Fendt 900 Vario staat voor unieke flexibiliteit en overtuigt door zijn lage brandstofverbruik. Met het nieuwe digitale platform FendtONE zijn de werkzaamheden nu eenvoudig te plannen, organiseren en documenteren.

Fendt 1050 Vario Gen3

Tractievermogen gecombineerd met intelligentie: Met een vermogen tot 517 pk is de Fendt 1000 Vario een echte krachtpatser. Dankzij het uniforme FendtONE-besturingssysteem is de bediening van de Fendt 1000 Vario intuïtief en is de bediening vanaf kantoor nog nooit zo eenvoudig geweest. Dit bespaart tijd, geld en gedoe.

Fendt Hooibouw

In de Fendt hooibouw lijn zijn een reeks vernieuwingen doorgevoerd. Zo zijn er nieuwe maaiers toegevoegd aan het programma, Slicer 310FK(C), Slicer 860 & 960 triple combinatie zonder kneuzer. Daarnaast zijn er nieuwe harken Former 12545 Gen2 en Former 14545 Pro Gen2. Deze zijn voorzien van een nieuw verbeterd design en lagere transporthoogtes.

Fendt Tigo VR

De Fendt Tigo VR wagens komen tussen de bestaande modellen Tigo PR en Tigo XR in. Met de aandrijflijn van de Tigo PR en de grote opbouw van de Tigo XR is deze wagen ideaal voor de grotere veehouder of de loonwerker met niet al te grote trekkers in zijn machinepark.

Fendt Rotana 130F Combi & Foliebinding

De Fendt Rotana perswikkelcombinatie is vanaf nu te bestellen met foliebinding. Voordeel hiervan is dat de boer 1 soort afval heeft om te verwerken, de balen lucht dichter zijn verpakt, en gedurende de bewaarperiode beter in vorm blijven. Kortom, beter beschermd tegen water en lucht indringing. De nieuwe foliebinding-unit blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Fendt Full Line

Naast de tractoren levert Fendt ook rupstractoren, maaidorsers, hakselaars, persen, opraapwagens, spuiten, maaiers, schudders en harken.

Bekijk alle machines

Fendt Lease

Met Tractor Totaal Lease, een vorm van operational lease, kunt u in een gloednieuwe AGCO tractor rijden tegen een aantrekkelijk maandbedrag. In deze maandelijkse vergoeding zijn de verzekering, afschrijving, reparaties en onderhoud inbegrepen. Hiermee laat u zowel de financiële als de praktische afhandeling van uw wagenpark aan ons over.

 

Meer Fendt Lease

FendtONE

Het nieuwe FendtONE-platform laat als eerste uw machines en uw kantoor samensmelten tot één bedieningseenheid. FendtONE verbindt de vertrouwde bediening van de trekker via een terminal met de plannings- en beheerstaken die vanouds op kantoor plaatsvonden. Met FendtONE kunt u perceelsgegevens en opdrachten plaatsonafhankelijk op een computer of smartphone inplannen en deze data vervolgens naar uw machine verzenden.

meer FendtONE

Meer informatie

Meer weten over de machines van Fendt? Kijk dan eens rond op de website van Fendt. Tegenwoordig zijn van de tractoren uitvoeringen van 70 tot 517 pk leverbaar. Naast de tractoren levert Fendt ook rupstractoren, maaidorsers, hakselaars, persen, opraapwagens, spuiten, maaiers, schudders en harken.

 

Bezoek de Fendt website

Contact opnemen met Fendt

Stuur een bericht naar Fendt

Zoek uw dealer