MF Logo Red Grey RGB

 

Massey Ferguson

Massey Ferguson heeft een jarenlange historie van innovatie en ervaring die ontstaan is begin vorige eeuw. De huidige generatie Massey Ferguson tractoren onderscheiden zich door hun zuinige motoren, geavanceerde transmissies en geweldig cabinecomfort. Naast een breed assortiment tractoren is Massey Ferguson sinds kort een echte full liner.  Ook Hooibouw, maaidorsers, balenpersen en verreikers zijn leverbaar. En wat te denken van de indrukwekkende MF IDEAL combine. 

Like MF op Facebook   Volg MF op Twitter

Maak kennis met de Massey Ferguson 8S!

 Massey Ferguson noemt deze krachtpatser de 'Tractor Of The Year 2021'. Het gaat hier namelijk om de zogenoemde 8S.265 DCT Exclusive. Waar staan deze aanduidingen voor? Simpel:

  • De '8' staat voor het chassisformaat;
  • De 'S' staat voor de specificaties qua hoogte en luxe;
  • De '265': die geeft aan hoeveel maximaal vermogen de trekker heeft;
  • Met 'DCT' wordt de nieuwe Dual Clutch-transmissie (dubbele koppeling) bedoeld;
  • En tot slot staat 'Exclusive' voor het uitrustingsniveau.

Een greep uit de Full Line range van Massey Ferguson

Smalspoor Tractoren

 

Meer info

Tractoren

 

Meer info

Balenpersen

 

Meer info

Oogstmachines

 

Meer info

Verreikers

 

Meer info

Hooibouw

 

Meer info

MF 5S-serie

 

Zonder titel 600 x 400 px 450 x 300 px

Deze trekker wordt gezien als de beste in zijn soort van 105 pk tot 145 pk. Men heeft keuze uit maar liefst vijf modellen die allen voorzien zijn van vernieuwd ontwerp waaronder de kleurcombinatie met de sabelstreep. Deze serie is qua flexibiliteit en zicht uitstekend uitgerust met een draaicirkelstraal van maar 4 meter. De ontwikkeling van de MF 5S heeft landbouwers, contractwerkers, melk- en veehouders en andere producten over de hele wereld geholpen zo efficiënt en voordelig mogelijk te handelen. Deze serie is voornamelijk gericht op het voorkomen van hoge bedrijfskosten. De AGCO Power 4-cilindermotor van 4,4 liter is in lijn met de Stage V-uitstootnorm doordat het een alles-in-één-nabehandelingssysteem bevat. 

Alle informatie over de MF 5S-serie

MF 6S-serie

 

MF 6S 1

Als opvolger van de MF 5S-serie volgt logischerwijs de MF 6S-serie waarbij de traditie wordt voortgezet met de iconische MF 8S. Massey Ferguson belooft met elke landbouwer een betrouwbare trekker voorzien van technische snufjes, onderscheidende stijl, weerzinwekkende kracht en wendbaarheid. De sterk reagerende motor van deze serie zorgt ervoor dat het makkelijk te combineren is met duw-, trek en hefvermogen. Deze serie wordt door menig gebruiker echt gezien als de trekker die perfect aansluit bij de behoeften van de gemiddelde landbouwer. 

Alle informatie over de MF 6S-serie

MF 7S-serie

 

MF 7S 190 WITH TRAILER LA CAMPAGNE WORKING BEZU 0521 04 181173

De MF 7S-serie komt in stijl met de nieuwste technologische functies wat de gebruikersgemak en betrouwbaarheid van de serie tegoed doet. Deze serie is specifiek ontworpen voor landbouwprofessionals die graag aan hun behoeften voldoen. De trekker is in gebruik te nemen bij diverse toepassingen: van loon- en akkerbouwbedrijven tot hedendaagse landbouwactiviteiten. Tevens is de serie voorzien van een ruime keuze aan motorvermogen, hydrauliek, aftakas opties en transmissies. 

Alle informatie over de MF 7S-serie

MF 8S-serie

 

MF8S 265 MF2279XD Transport FR 0520 9075 173590 1 1 1

De MF 8S-serie, ook wel bekend als 'Tractor Of The Year' van 2021. "Een Massey Ferguson-trekker voor nieuw tijdperk", aldus Massey Ferguson. En dit is niet zonder reden. De MF 8S is namelijk voornamelijk qua stijl en ontwerp te danken aan een wereldwijd onderzoek tussen klanten en bestuurders. Door deze belangrijke input van gebruikers is het succes van deze serie ontstaan. Ook is deze serie uitgereikt met een Red Dot Award en een AE50 Award.

Alle informatie over de MF 8S-serie

Lease, weet waar je voor tekent!

Landbouwtractoren en machines worden vaker geleased dan gekocht. Gezien de voordelen volstrekt logisch. Maar wie een leasecontract afsluit, doet er goed aan om niet alleen naar de leaseprijs te kijken. Want dat is hetzelfde als ‘appels met peren’ vergelijken. “Weet je zeker wat je krijgt?” De voordelen van lease zijn legio. Zo weet je voor een afgesproken periode en aantal draaiuren exact de kosten per draaiuur.

Meer over lease

Meer weten?

Efficiënte, betrouwbare motoren die gebruik maken van de nieuwste technieken, werken samen met intelligente maar gebruiksvriendelijke transmissies om geheel te voldoen aan de wensen van de landbouwer, zodat hij een breed bereik van werktuigen optimaal kan inzetten en gelijktijdig de bedrijfskosten laag kan houden. Meer weten? 

Bezoek de MF Website

Contact opnemen met MF

Heb je nog vragen die onbeantwoord blijven?

Stuur een bericht naar MF

Zoek uw dealer