Massey Ferguson heeft een jarenlange historie van innovatie en ervaring die ontstaan is begin vorige eeuw. De huidige generatie Massey Ferguson tractoren onderscheiden zich door hun zuinige motoren, geavanceerde transmissies en geweldig cabinecomfort. Naast een breed assortiment tractoren is Massey Ferguson sinds kort een echte full liner.  Ook Hooibouw, maaidorsers, balenpersen en verreikers zijn leverbaar. En wat te denken van de indrukwekkende MF IDEAL combine. 

Like MF op Facebook

'' Het S Effect ''Volg MF op Twitter

Een greep uit de Full Line range van Massey Ferguson

Smalspoor Tractoren

Meer info

Tractoren

Meer info

Balenpersen

Meer info

Oogstmachines

Meer info

Verreikers

Meer info

Hooibouw

Meer info

Het 'S' Effect

Massey Ferguson introduceert het ‘S-effect’op het volledige programma van exclusieve trekkers uit de fabriek in Beauvais. De nieuwe Massey Ferguson S-serie omvat de modellen: MF 5700 S, MF 6700 S, MF 7700 S en MF 8700 S.

Meer info

Financiering

Bij AGCO Finance begrijpen wij de hedendaagse behoeften van boeren en zorgen ervoor dat het gebruik van moderne landbouwmachines niet alleen een mogelijkheid is, maar ook een realistisch en betaalbaar feit. Als betrouwbare lease partner en ervaren expert in de agrarische sector reageren wij op de specifieke eisen van boeren en leveren wij zeer flexibele lease mogelijkheden op maat.

Over Agco Finance

Meer weten?

Efficiënte, betrouwbare motoren die gebruik maken van de nieuwste technieken, werken samen met intelligente maar gebruiksvriendelijke transmissies om geheel te voldoen aan de wensen van de landbouwer, zodat hij een breed bereik van werktuigen optimaal kan inzetten en gelijktijdig de bedrijfskosten laag kan houden. Meer weten? 

Bezoek de MF Website

Contact opnemen met MF

Stuur een bericht naar MF

Zoek uw dealer