Equip to Grow

Wie zijn wij?

Mechan Groep is dé distributeur voor AGCO merken in Nederland. In Achterveld vindt u het AGCO experience center voor de merken Fendt, Massey Ferguson, Valtra en Fella. Deze topmerken worden verkocht via afzonderlijke, landelijk dekkende netwerken van gespecialiseerde dealerbedrijven, die daarnaast onderhoud en service verzorgen. Mechan Groep ondersteunt de dealers met professionele marketing, verkoop, aftersales service, onderdelenvoorziening en technische producttrainingen. Door al deze activiteiten worden de dealers geholpen om een maximale klanttevredenheid te bereiken. Mechan Groep valt onder Mechan Holding. 

Mechan Holding

Mechan Holding is een Nederlands-Belgische onderneming die al sinds 1970 activiteiten ontplooit in de agribusiness. De belangrijkste activiteiten bestaan uit de distributie van machines  van de merken Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Challenger en Fella van fabrikant Agco. Daarnaast vertegenwoordigt Mechan in Nederland en België een groot aantal andere merken machines en werktuigen, die gebruikt worden in de landbouw-, industrie-,  tuin- & parksector. In Nederland zijn er twee takken: Mechan Groep en Mechan Cultuurtechniek. In België is er Matermaco. Er worden ook steeds meer aanvullende services aangeboden (denk aan Mechan Verzekeringen, Lestractor en Mechan Trainingen en Opleidingen) en Precision Farming is één van de huidige speerpunten van Mechan Groep. 

Historie

Mechan Holding is in 1970 ontstaan vanuit de samenvoeging van een aantal ondernemingen in landbouwmechanisatie waaronder Mechatrac, Agritech en de Vor. Vandaag de dag heeft Mechan Holding verschillende vestigingen. In Nederland zijn dat Achterveld (Mechan Groep) en Amersfoort (Mechan Cultuurtechniek). In België zijn er locaties in Zaventem en Gembloux. Onder de holding vallen ook nog eigen dealerships; Niestijl Mechanisatie in Sidderburen, Vohamij in Heythuysen en Steenbergen Mechanisatie in Numansdorp. 

Missie

Mechan Holding is een distributie- en serviceorganisatie voor producten en diensten in de agrarische-, constructie- en industriesector.  Mechan Holding heeft als doel om door middel van een attractieve klantpropositie voortdurend waarde toe te voegen aan de distributiekanalen. Vandaar de slogan ''Equip to grow''. 

Zoek uw dealer