Wie zijn wij?

Mechan Holding is een Nederlands-Belgische onderneming die al sinds 1970 activiteiten ontplooit in de agribusiness. De belangrijkste activiteiten bestaan uit de distributie van machines  van de merken Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Challenger en Fella van fabrikant Agco. Daarnaast vertegenwoordigt Mechan in Nederland en België een groot aantal andere merken machines en werktuigen, die gebruikt worden in de landbouw-, industrie-,  tuin- & parksector. Er worden ook steeds meer aanvullende services aangeboden en Precision Farming is één van de huidige speerpunten van Mechan. 

Mechan Holding is sterk door de bundeling van alle activiteiten.  Mechan is een slanke, daadkrachtige organisatie, gebaseerd op maximale synergie in ondersteunende diensten aan de verschillende merken en dealers.  Daarnaast heeft Mechan een eigen organisatie ten aanzien van service en onderdelen. Mechan is de grootste speler op de agrarische markt in de Benelux.

Over Mechan Groep Over Mechan Cultuurtechniek Over Mechan Precision Farming Over Parts & Service

Historie

Mechan Holding is in 1970 ontstaan vanuit de samenvoeging van een aantal ondernemingen in landbouwmechanisatie waaronder de Vor in Achterveld. Mechan Holding heeft 2 locaties. In Nederland in Achterveld, nabij Amersfoort en in België in Gembloux, nabij Namur. Onder de holding vallen ook 2 dealerships; Niestijl Mechanisatie in Sidderburen en Vohamij in Heythuysen. 

Missie

Mechan Holding is een distributie- en serviceorganisatie voor producten en diensten in de agrarische-, constructie- en industriesector.  Mechan Holding heeft als doel om door middel van een attractieve klantpropositie voortdurend waarde toe te voegen aan de distributiekanalen. Vandaar de slogan ''Equip to grow''.