Werken bij Mechan

Op deze pagina staan de vacatures van Mechan. Het is ook mogelijk om een open sollicitatie te versturen. Wij bewaren uw gegevens een half jaar en nemen contact met u op als er een geschikte functie vrijkomt. 

Een open sollicitatie versturen

Bekijk hieronder de huidige vacatures.

Product Specialist Precisie Landbouw

Ter ondersteuning van onze binnendienst zijn wij op zoek naar een Product Specialist Precisie Landbouw die de ontwikkelingen op het gebied van precisie landbouw op de voet volgt en kan overbrengen naar collega’s en klanten. 

Meer info

Productmanager Werktuigen

Vanwege de doorgaande groei in onze organisatie en het uitgebreide MF leveringsprogramma zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de vacature van Productmanager MF Machines. Iemand die zijn liefde voor agrarische techniek en zijn commerciële talent wil inzetten om onze binnendienst te versterken. 

Meer info

Dealer account manager Valtra

Je wordt als Dealer Account Manager Valtra...

Verantwoordelijk voor het realiseren van de verkoopdoelstellingen van het merk Valtra voor het rayon Zuid Nederland (onder de A1). Als partner enthousiasmeer en ondersteun je de dealerbedrijven bij de bedrijfsvoering. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor kennisoverdracht m.b.t. product- en verkooptraining.

Meer weten