Precisielandbouw

Precision Farming logo FC2

Precisie Landbouw is de verzamelnaam voor hightech oplossingen die de agrariër helpen meer rendement uit zijn perceel te halen. Mechangroep heeft ambitie om een leidende speler te worden op het gebied van Precisie Landbouw, en wil voorop lopen in het bieden van technische oplossingen en 24/7 support. Precision Farming biedt enorme kansen voor de agrariër door het verhogen van efficiëntie en het besparing van tijd, meststoffen en bestrijdingsmiddelen. Mechan Precision Farming biedt ondersteuning aan de Fuse oplossingen van Agco. Tevens bieden we onder het merk Topcon tal van technische oplossingen voor sensortechnologie, spoorgeleidingssystemen, inmeten van land en datakoppeling naar machines.

101% Connected

 

VarioGuide

Met het nieuwe Fendt geleidingssysteem bent u altijd klaar om te ontvangen want met de nieuwe versie van Fendt VarioGuide kunt u kiezen tussen GNSS-ontvangers van Topcon®, NovAtel® en Trimble®. Verschillende correctiesignalen worden, afhankelijk van de ontvanger, ondersteund zoals bijvoorbeeld EGNOS / WAAS, maar ook RangePoint RTX, Centerpoint RTX en NTRIP. Bestaande Topcon® en Trimble® RTK structuren, zoals NTRIP en radio, kunnen verder worden gebruikt. Zelfs als een signaal wordt verloren als gevolg van ongunstige ontvangst blijft Fendt VarioGuide betrouwbaar tot maximaal 20 minuten met een hoge nauwkeurigheid door met de Trimble® xFill technologie te werken.

AutoGuide 3000

Zowel meegeleverd met uw nieuwe machine als nadien op uw Auto-Guide TM 3000-voorbereide machine beschikbaar, is Auto-Guide ™ 3000 een semi-geïntegreerde oplossing voor spoorgeleiding die gebruiksvriendelijk is en vele besturingsmogelijkheden biedt voor meerdere AGCO merken. Het Auto-Guide ™ 3000 systeem kan worden geleverd met een C1000 of C3000 terminal, afhankelijk van de wens van u als klant en type machine. 

Fuse® Connected Services

Maximaliseer productiviteit, verhoog bedrijfstijd en verbeter efficiëntie
De markt voor landbouwmechanisatie is aan het veranderen; er is een beweging gaande van after-market naar door de fabriek geïntegreerde oplossingen die beter aansluiten bij de behoefte van de eindgebruiker. Agrariërs kijken naar totaaloplossingen bij een enkele bron. Fuse® Connected Services is ontworpen om de Agrariër te helpen met het verhogen van efficiëntie op het gehele bedrijf; het gaat niet alleen om aanschafkosten, maar om complete gebruikskosten en kosten per hectare.