Wij zorgen goed voor dit land!

Valtra ontvouwt de plannen voor kwartaal 4

Valtra is heel positief over het vierde kwartaal van 2018: in deze periode trekt het snel groeiende Scandinavische tractormerk alles uit de kast om de aanschaf van een Valtra nog aantrekkelijker te maken, of u nu werkzaam bent in de veehouderij of akkerbouw, als aannemer of als loonwerker. Zo komen de duurzaamheid en innovativiteit van Valtra onder ieders handbereik.

Valtra logo red rgb 90785

Valtra Q4 actie

Als u vóór 1 januari 2019 een Valtra tractor uit voorraad koopt, komt u dankzij onze tijdelijke stimuleringsmaatregelen in aanmerking voor 4 verleidelijke voordelen:

- € 4.000,- extra korting op een nieuwe Valtra
- € 400,- extra korting op een voorlader
- 24 maanden financiering tegen 0%
- Valtra 4drivers pakket (Valtra cap, Valtra zonnebril, Valtra cleaner, Valtra pen)

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op alle nieuwe voorraad tractoren van Valtra. Speciale aandacht gaat uit naar de Ecoline en Redline modellen.

Valtra Ecoline

Wie voor de zekerheid van energiezuinige en bewezen motortechniek kiest, kiest voor de Valtra EcoLine. In vergelijkende testen bij aftakaswerkzaamheden, is een brandstofbesparing tot wel 15% gemeten. Dat is pas besparen! 
De Eco-Line- modellen (N114e, N154e en T174e) zijn voorzien van een EcoPower- functie die het nominale motortoerental verlaagt van 2100 naar 1900, het maximaal vermogen van 1900 naar 1750 tpm verlegt en het maximale koppel niet bij 1500 maar bij 1250 tpm vrijgeeft. 

Lees meer over Valtra Ecoline

Valtra Redline

Veel tractor voor uw geld! Of het nu een N134 Active 4-cilinder of een T214 Active 6-cilinder is. Van 150 of 230 pk. Maximale Valtra power. Voor iedere veehouder, akkerbouwer, aannemer of loonwerkers is er een interessante Valtra Redline. Specificaties: 

- In de prachtige kleur Valtra rood
- Luxe uitvoering met airconditioning
- Unieke 270 graden ruitenwisser
- Finse kwaliteitsverlichting Premium
- Geveerde cabine met 365 dagen zicht
- Revolutionaire 5-traps powershift
- Voorasvering met scharnierende spatborden
- Krachtige load sensing hydrauliek
- 4 ventielen met power beyond
- Originele Valtra fabrieksfronthef

Meer weten of wilt u een proefrit maken?

Laat uw gegevens achter

Of neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer:

Valtra4modellen

Zoek uw dealer