Werken bij Mechan

Op deze pagina staan de vacatures van Mechan. Het is ook mogelijk om een open sollicitatie te versturen. Wij bewaren uw gegevens een half jaar en nemen contact met u op als er een geschikte functie vrijkomt. 

Een open sollicitatie versturen

Bekijk hieronder de huidige vacatures.

Voorman Werkplaats

Niestijl Mechanisatie in Siddeburen zoekt een ervaren Voorman Werkplaats, met MBO/HBO werk- en denkniveau, die zorgt dat processen in de werkplaats efficiënt verlopen en die leiding geeft aan een team van 8 monteurs. 

Meer info

Front Office medewerker

Voor onze nieuw te openen vestiging Mechan Next in Boxtel zijn we op zoek naar een enthousiaste en meedenkende Front Office medewerker.

Meer info

Voorman werkplaats

Wij zoeken een Voorman Werkplaats die met zijn team monteurs de interne organisatie en dealers faciliteert en die samen met zijn team dagelijks een topprestatie weet neer te zetten.

Meer info

Manager Marketing & Communications

De Mechan Groep in Achterveld zoekt voor de afdeling Marketing en Business Development versterking van een

Manager Marketing & Communications

Meer info

Technisch Service Specialist / Trainer

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gedreven en daadkrachtig Technisch Service Specialist / Trainer. Dat het werk bij de eindgebruiker stopt als de machine stilstaat snap je. Dus adviseer je onze dealers met raad en daad bij de technisch complexe vraagstukken van de door ons gevoerde machines.

Meer info

Verkoper Landbouwmachines bij Steenbergen Mechanisatie Numansdorp

Wij zoeken een 

Verkoper Landbouwmachines bij Steenbergen Mechanisatie Numansdorp

Meer info