Werken bij Mechan

Op deze pagina staan de vacatures van Mechan. Het is ook mogelijk om een open sollicitatie te versturen. Wij bewaren uw gegevens een half jaar en nemen contact met u op als er een geschikte functie vrijkomt. 

Een open sollicitatie versturen

Bekijk hieronder de huidige vacatures.

Voorman Werkplaats

Niestijl Mechanisatie in Siddeburen zoekt een ervaren Voorman Werkplaats, met MBO/HBO werk- en denkniveau, die zorgt dat processen in de werkplaats efficiënt verlopen en die leiding geeft aan een team van 8 monteurs. 

Meer info

Voorman Werkplaats

Wij zoeken een Voorman Werkplaats die met zijn team monteurs de interne organisatie en dealers faciliteert en die samen met zijn team dagelijks een topprestatie weet neer te zetten.

Meer info

Technisch Service Specialist / Trainer

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gedreven en daadkrachtig Technisch Service Specialist / Trainer. Dat het werk bij de eindgebruiker stopt als de machine stilstaat snap je. Dus adviseer je onze dealers met raad en daad bij de technisch complexe vraagstukken van de door ons gevoerde machines.

Meer info

Verkoper Landbouwmachines bij Steenbergen Mechanisatie Numansdorp

Wij zoeken een 

Verkoper Landbouwmachines bij Steenbergen Mechanisatie Numansdorp

Meer info

Dealer Account Manager Werktuigen

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een bevlogen Dealer Account Manager ten behoeve van onze Landbouwwerktuigen afdeling voor geheel Nederland.

Meer info