Je wordt als Voorman Werkplaats...

verantwoordelijk voor de aansturing van een groep van 8 fte, waaronder werkplaats en expeditie. Je zorgt ervoor dat de processen in de werkplaats zo efficiënt en effectief mogelijk verlopen. Je houdt je onder meer bezig met de planning, bezetting en werkplaatsadministratie. Verder bewaak je de voortgang en de kwaliteit van het werk en houdt het overzicht in de werkplaats. Je bent zichtbaar op de werkvloer en helpt mee daar waar nodig. Daarnaast sta je dealers zowel telefonisch als tijdens hun bezoek aan de werkplaats op een goede manier te woord. Je rapporteert in deze functie aan de Service Manager.

Je hebt als Voorman Werkplaats...

- MBO/HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 3-5 jaar ervaring als Chef Werkplaats / Service Adviseur/Manager;
- Affiniteit met Agri techniek/landbouwmechanisatie;
- Basiskennis van de financiële processen met betrekking tot de Service afdeling.
- Natuurlijk overwicht als leidinggevende door verstand van zaken, houding en voorbeeldgedrag;
- Je bent communicatief vaardig, pro-actief, resultaatgericht, besluitvaardig en beschikt verder over een hands-on mentaliteit;
- Goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse taal.
- Bij voorkeur woonachtig in de regio Achterveld/Leusden/Amersfoort.

Je krijgt bij Mechan Groep...

een uitdagende werkomgeving, waar plezier en collegialiteit hand in hand gaan. De platte structuur en open communicatie garanderen dat elke medewerker kansen krijgt. Niet alleen om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, maar ook om te groeien. Daartoe bieden ze je een degelijke ondersteuning en cursussen en opleidingen. Sleutelwoord is wel pro-activiteit; jij mag en moet met initiatieven komen! In ruil voor je inzet mag je rekenen op een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel

De Mechan Groep opereert op de Nederlandse markt als onder andere importeur van gerenommeerde wereldmerken van het Amerikaanse AGCO (Fendt, Massey-Ferguson, Valtra en Fella). Voor elk van de merken is er een eigen, exclusief en landelijk dekkend dealernetwerk. De Mechan Groep is een slanke, daadkrachtige organisatie, gebaseerd op maximale synergie in ondersteunende diensten aan de verschillende merken en dealer. Mechan Groep is onderdeel van Mechan Holding, welke ook in België via Matermaco Agriculture een belangrijke speler is in onder ander de agrarische sector. 

Solliciteer direct