Ervaren Financieel Administrateur (m/v)

Leer ons kennen!

Ervaren Financieel Administrateur

Je drive is om samen met je financiële collega’s (bij verschillende interne bedrijven) de tijdige en juiste verslaglegging te verzorgen, waarbij coördinerend en daadkrachtig, betrokken en efficiënt de kernwoorden zijn.

Jouw functie

Als ervaren administrateur met affiniteit in de landbouw sector ben je verantwoordelijk voor de financieel administratieve processen in de breedste zin van het woord. Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden en weet de weg te vinden in de organisatie om informatie te vergaren. Kan goed planmatig werken en coacht daarbij de diverse al dan niet externe collega’s om kwaliteit te leveren op vastgestelde momenten. Zorgt voor standaardisatie en continue verbetering inzake de efficiency van de financiële processen. Is taakgericht en weet gezamenlijk met het team gestelde doelen te behalen. Kennis van ERP systemen en Microsoft Office.

Jouw Profiel

  • Minimaal afgeronde MBO 4 of HBO opleiding;
  • Minstens 5 jaar ervaring in vergelijkbare functie;
  • Brede ervaring met alle facetten van de voorkomende administratieve processen t.b.v. een tijdige, juiste en efficiënte verslaglegging;
  • Kan zich snel systemen eigen maken want er wordt binnen de organisatie gewerkt met twee ERP systemen;
  • Communicatief sterk, overtuigend, scherpzinnig, flexibel, snel kunnen denken en beslissingen durven te nemen;
  • Als persoon kan je goed prioriteiten stellen en kan je parallel aan verschillende projecten werken en het management hierover voeren. Verder ben je gewend naar deadlines toe te werken.

Wij zien je CV en motivatie graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Deze kun je mailen naar Patricia Poelder (p.poelder@mechangroep.nl). Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Bart van Oers, Financieel Directeur (b.van.oers@mechangroep.nl).

 Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 Over Mechan Groep: