Technisch Medewerker Garantie

Leer ons kennen!

Technisch Medewerker Garantie

Wat doen we?

Mechan Groep is de leukste en meest professionele agrarische werkgever van Nederland. Naast importeur van de gerenommeerde tractor merken Fendt, Massey-Ferguson en Valtra zijn we ook importeur van meerdere agrarische machine merken zoals Fella, Bogballe en Holder. Ons motto ‘Equip to Grow’ verwijst niet alleen naar groei van het gewas, maar juist ook die van kennis, groei van het bedrijf, de dealers en de medewerkers.

Wie zijn we?

Werken bij Mechan Groep draait in de eerste plaats om werken met mensen. En bij Mechan Groep vind je mensen die het beste presteren in een uitdagende werkomgeving, waar plezier en collegialiteit hand in hand gaan. De platte structuur en open communicatie garanderen dat elke medewerker kansen krijgt. Niet alleen om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, maar ook om te groeien. Het sleutelwoord daarbij is pro-activiteit; jij mag en moet met initiatieven komen! In ruil voor je inzet mag je rekenen op een marktconform salaris met goede secundaire arbeids-voorwaarden.

Wat ga jij doen?

Je wordt verantwoordelijk voor de beoordeling, verwerking en uitbetaling van garantie- en coulanceclaims voor de verschillende merken die Mechan Groep vertegenwoordigt. Daarnaast zorg je voor heldere rapportages richting het management. Voor alle dealers ben jij de contactpersoon voor alle vragen en/of opmerkingen over garantie.

Wie ben jij?

  • - Een pro-actieve, no-nonsense teamspeler die affiniteit heeft met onze branche;
  • - Die analytisch is ingesteld en beslissingen durft te nemen;
  • - Communicatief (Nederlands, Engels en Duits) en sociaal zijn mannetje staat;
  • - Mbo+ werk- en denkniveau heeft.

Meer weten?

We komen graag in contact met je. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken: