Technisch Trainer

Leer ons kennen

Technisch Trainer & Support medewerker

Wat doen we?
Mechan Groep is de leukste en meest professionele agrarische werkgever van Nederland. Naast importeur van de gerenommeerde tractor merken Fendt, Massey-Ferguson en Valtra zijn we ook importeur van meerdere agrarische machine merken zoals Fella, Bogballe en Holder. Ons motto ‘Equip to Grow’ verwijst niet alleen naar groei van het gewas, maar juist ook die van kennis, groei van het bedrijf, de dealers en de medewerkers.

Wie zijn we?
Werken bij Mechan Groep draait in de eerste plaats om werken met mensen. En bij Mechan Groep vind je mensen die het beste presteren in een uitdagende werkomgeving, waar plezier en collegialiteit hand in hand gaan. De platte structuur en open communicatie garanderen dat elke medewerker kansen krijgt. Niet alleen om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, maar ook om te groeien. Het sleutelwoord daarbij is pro-activiteit; jij mag en moet met initiatieven komen! In ruil voor je inzet mag je rekenen op een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat ga jij doen?
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning en technische trainingen van één van onze merken. Je bent het eerste aanspreekpunt bij technische vragen uit de dealer organisatie. Je informeert, registreert en communiceert over oplossingen met de fabrikant en dealers dit is zowel pro als reactief. Je vind het leuk om in dynamische omgeving te werken en zoekt de samenwerking op met je collega’s om tot de juiste oplossingen te komen. Daarnaast zie je het ook als een uitdaging je kennis over te dragen, vanuit de technische ondersteuning weet je feilloos welke technische vraagstukken tijdens de trainingen aan de orde
moeten komen. Je signaleert de behoefte vanuit de markt, je volgt de fabriekstrainingen en hierop stem je je eigen trainingsprogramma op af. Jouw trainingen bestaan uit een goede mix van theorie en praktijk, waarbij je het principe van “learning bij doing” hanteert.

Wie ben jij?

  • Je hebt een technische opleiding (MBO of HBO)
  • Je hebt ervaring als Trainer òf ambitie om trainer te worden
  • Je bent communicatief en en hebt ervaring in het verzorgen van kennisoverdracht of wil je hier graag in ontwikkelen
  • Je hebt kennis van groepsdynamiek, opstellen van lesdoelen en kent didactische modellen
  • Je bent leergierig, analytisch, communicatief en creatief, je hebt de klant voorop staan
  • Je lost graag technische vraagstukken op en sleutelt desgewenst mee om feeling met het product te houden.
  • Je spreekt en schrijft NL en ENG of Duits

Meer weten?

  • We komen graag in contact met je. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:
  • mail aan d.beek@mechangroep.nl
  • Wil je meer over Mechan Groep weten, kijk dan op www.mechangroep.nl