Verkoop stage Picus

Leer ons kennen!

Verkoop stage bij Picus

Word jij enthousiast als je denkt aan Uber, Lightyear, Xiaomi of Snapchat? Jeuken je handen om een bedrijf op te helpen bouwen? Kortom, zijn startups helemaal jouw ding? Dan is nu jouw kans om hiervan deel uit te maken, want Picus zoekt stagiaires!

Wat doet PICUS dan?
Wij zijn een nieuwe speler in de agrarische sector. Wij zijn een BtoB sharing platform die het huren en verhuren van trekkers en werktuigen en andere machines voor de agrarische branche mogelijk maakt om zo agrarische machines betaalbaar en beschikbaar te maken.

En wie is PICUS?
Een frisse wind in de agrarische branche met een jong en dynamisch team waar de lijntjes kort zijn en er ruimte voor eigen initiatief is.

Wat ga jij doen?
Voor ons platform zijn wij op zoek naar gebruikers. Als verkoop stagiaire ben jij samen met het verkoopteam verantwoordelijk voor het werven van potentiële gebruikers. Samen bedenk je de verkoopstrategie en vervolgens ga je deze potentiële gebruikers benaderen. Het benaderen zal zijn via de telefoon en met bezoeken. Daarbij ga je, wanneer nodig, ook de nieuwe gebruikers begeleiden bij de opstart in de eerste fase. Om dit goed te kunnen doen, zal je eerst een sales training krijgen en na de training begeleid worden.

Waar en wanneer ga jij dit doen?
Deze stage zal je gaan doen bij PICUS, intern bij Mechan Groep in Achterveld. Deze stage zal beginnen vanaf het vierde kwartaal van 2019. We hebben mogelijkheden voor stages van 5 maanden of voor kortere periodes.

Wie ben jij?

  • -Je bent enthousiast, proactief en verkoopgericht
  • -Je ziet altijd mogelijkheden en kansen en benut deze graag
  • -Je hebt ervaring en/of affiniteit met de agrarische branche.
  • -Bij voorkeur ben je in bezit van je rijbewijs B

Denk jij de optimale kandidaat te zijn om ons verkoopteam te versterken en je stage bij ons te vervullen?  Mail je CV en motivatie dan naar info@picus.nl.