Verkoper Landbouwtractoren (Massey Ferguson) m/v

Leer ons kennen

Verkoper Landbouwtractoren

Heb jij een passie voor landbouwtractoren en wil je werken voor een mooi bedrijf met een lange historie in de landbouw? Dan komen we graag met jou in contact. Ter versterking van ons team zoeken wij in ons huisrayon een:

Verkoper Landbouwtractoren (Massey Ferguson) m/v

Zo ziet de functie eruit:
Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van landbouwtractoren van Massey Ferguson. Door je ruime verkoopervaring, bij voorkeur in de landbouwsector, weet je hoe de sector in elkaar steekt. Je adviseert, onderhoudt en begeleidt niet alleen je klanten maar je bereidt het bestand ook uit. Door je commerciële gedrevenheid en je resultaatgericht handelen help je mee om het marktaandeel van Massey Ferguson te verhogen. Je handelt de verkooporders af en begeleidt tot aan de uiteindelijke aflevering bij de klant.
Maar je doet het niet alleen. Jouw nieuwe collega’s hebben namelijk verstand van zaken. Zo word je ondersteund door collega’s van de serviceafdeling, van de werkplaats en door de verkoop binnendienst.

Wie zijn wij?
Mechan Groep opereert op de Nederlandse markt als onder andere importeur van gerenommeerde wereldmerken van het Amerikaanse AGCO (Fendt, Massey Ferguson, Valtra en Fella). Voor elk van de merken is er een eigen, exclusief dealernetwerk. Mechan Groep is een slanke, daadkrachtige organisatie, gebaseerd op maximale synergie in ondersteunende diensten aan de verschillende merken en dealers. Mechan Groep is onderdeel van Mechan Holding, die ook in België via Matermaco een belangrijke speler is in onder ander de agrarische sector. Onder de naam Mechan Dealer verkopen we ook actief onze producten en services aan eindklanten waarvan het bedrijf is gevestigd in ons Rayon.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een bedrijf waar sfeer centraal staat. Ons motto is dan ook niet voor niets, als je het naar je zin hebt presteer je beter! We bieden je een uitdagende werkomgeving waar plezier en collegialiteit hand in hand gaan. De platte structuur en open communicatie garanderen dat elke medewerker kansen krijgt. Niet alleen om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, maar ook om te groeien. Je krijgt goede ondersteuning, interessante cursussen en stevige opleidingen. In ruil voor je inzet mag je rekenen op een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat neem je mee?
• Ruime verkoopervaring, bij voorkeur in de landbouw
• Een commerciële of technische opleiding op MBO+ niveau;
• Goede contactuele eigenschappen
• Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;
• Woonachtig in omgeving Amersfoort.

Waarvoor ben je verantwoordelijk?
• Verkoop en margedoelstellingen voor Massey Ferguson in jouw rayon
• Relatiebeheer met alle (potentiële) klanten in jouw rayon
• Heldere rapportages aan de merkdirecteur Massey Ferguson, zowel mondeling als digitaal
• Prettige samenwerking met het hele team binnen Mechan Groep
• Ondersteuning bij beurzen en marketingevents
• Het bij klanten onder de aandacht brengen van andere dienstverlening van Mechan Groep, zoals verhuur, financiële lease, operationele lease, verzekering etc.
• Verkoop van inruil en gebruikte Massey Ferguson tractoren bij ons dochterbedrijf Mechan Next

Kom jij ons team versterken?
We komen graag in contact met je. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Neem contact op met Patricia Poelder: 

  • E-mail: p.poelder@mechangroep.nl
  • Telefoon: +31 6 131 202 44 

Wil je meer over Mechan Groep weten, kijk dan op www.mechangroep.nl

Solliciteer direct!