Allround Magazijnmedewerker (M/V)

Dus jij wil een GROEI BAAN?

Maak onderdeel uit van de motor van de agrarische sector: Mechan Groep. Wij hebben de kennis en kunde over alles wat betreft landbouw(mechanisatie). Mechan groeit. Groei je mee?

Wij zoeken een enthousiaste en actieve magazijnmedewerk(st)er voor ons distributiecentrum met onderdelen voor de Landbouw en Tuin- en Park.

Wie wij zijn

Wij van Mechan Groep hebben als missie om alle belanghebbenden in de agrarische sector te voorzien van het meest actuele en relevante nieuws. De kennis en historie over alles wat betreft tractoren. Van Landbouw, naar smart farming naar dealer samenwerkingen, naar een tractor rijbewijs. Alle ontwikkelingen in de Nederlandse agrarische sector worden verzorgd door Mechan Groep. 

Werken bij de Mechan Groep betekent werken bij een groeibaan. Wat inhoudt dat niet alleen de organisatie, de merken en de gehele sector groeit, maar vooral JIJ doorgroeimogelijkheden kunt verwachten waarbij je intern allerlei opleidingen kunt volgen. Wij willen tenslotte dat beide partijen met een glimlach naar en van werk komen. 

Functieomschrijving

Je functie bestaat uit het inruimen, opboeken en lokaliseren van onderdelen, orderpicken, inpakken en verzendklaar maken van goederen. Een veelzijdige functie bij een informele werksfeer. Verder kan je goed zelfstandig en in teamverband werken. Er wordt gewerkt in dagdiensten van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.00 uur of 9.00 – 18.00 uur.

Wij vragen

➞ Woonachtig in de regio;
➞ In het bezit van een heftruckcertificaat (of bereid om deze op korte termijn te halen);
➞ Goede beheersing van de Nederlandse taal;
➞ Geen 9 – 5 mentaliteit;
➞ Gemotiveerd en betrouwbaar;
➞ Je bent lichamelijk in goede conditie.

Ook als je in een tussenjaar zit of je bent eerder klaar met school ben je een geschikte kandidaat! 

Wat je krijgt bij Mechan Groep

➞ Een gegarandeerde GROEI BAAN met opleidingsmogelijkheden

➞ Marktconform salaris
➞ Vrijheid en verantwoordelijkheid
➞ Flexibele arbeidsuren
➞ Gezellige collega’s
➞ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
➞ Regelmatig bedrijfsuitjes


Enthousiast geworden? Wij kijken uit naar een kennismaking met jou! Wij nemen na jouw sollicitatie direct contact met je op. Klik hieronder om direct te solliciteren. 

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Over Mechan Groep: