Allround Marketeer

Dus jij wil een GROEI BAAN?

Maak onderdeel uit van de motor van de agrarische sector: Mechan Groep. Wij hebben de kennis en kunde over alles wat betreft landbouw(mechanisatie). Mechan groeit. Groei je mee?

Mechan Groep zoekt een een Allround Marketeer om onze dealers te ondersteunen (M/V).

Ben jij een slimme, pragmatische marketeer met interesse in de agrarische sector? Vind je het leuk om onze eigen dealers op het gebied van marketing en communicatie te ondersteunen met online en offline activiteiten, acties en events – ook al is dat soms met beperkte budgetten? Kun je goed zelfstandig werken, maar zoek je ook graag de samenwerking op? Dan past deze baan misschien wel bij jou!

Wie wij zijn

Wij van Mechan Groep hebben als missie om alle belanghebbenden in de agrarische sector te voorzien van het meest actuele en relevante nieuws. De kennis en historie over alles wat betreft tractoren. Van landbouw, naar smart farming naar dealer samenwerkingen, naar een tractor rijbewijs. Alle ontwikkelingen in de Nederlandse agrarische sector worden verzorgd door Mechan Groep.

Werken bij de Mechan Groep betekent werken bij een groeibaan. Wat inhoudt dat niet alleen de organisatie, de merken en de gehele sector groeit, maar vooral JIJ doorgroeimogelijkheden kunt verwachten waarbij je intern allerlei opleidingen kunt volgen. Wij willen tenslotte dat beide partijen met een glimlach naar en van werk komen. 

Wat wij zoeken

Wij zoeken een creatieve Allround Marketeer Non-AGCO (fulltime), die verantwoordelijk wordt voor de marketing – en communicatieactiviteiten van de dealers rondom de zogenaamde ‘non-AGCO’ merken – dat zijn alle merken die in ons dealernetwerk worden gevoerd naast de merken Fendt, Massey Ferguson en Valtra (van fabrikant AGCO). Het gaat dan om merken als Lemken/Steketee, Agrifac, Dubex, Grimme, Dewulf, Maschio Gaspardo, Evers, Bauer, JCB en Hyundai. Jij past bij deze GROEI BAAN als jij jezelf kunt vinden in de volgende vaardigheden: 

➞ Hebt een HBO werk- en denkniveau,
➞ Hebt een voltooide marketing/communicatie-opleiding,
➞ Brengt minstens 3 jaar ervaring als marketeer mee, online en offline,
➞ Hebt aantoonbare affiniteit met de agrarische sector,
➞ Wisselt hands-on werkzaamheden graag af met analyses en adviezen,
➞ Beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen en
➞ Bent energiek, proactief en resultaatgericht.

Wat je gaat doen

Op het hoofdkantoor in Achterveld, binnen de afdeling Marketing, ben jij voor wat betreft die merken het aanspreekpunt voor alle marketing – en communicatievragen van onze (momenteel) negen dealers. Je werkt samen met collega’s, andere distributeurs/fabrikanten en met reclamebureaus, die je brieft en controleert op prijs, uitvoeringscondities, budget en kwaliteit. Wij bieden jou een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en volop opleidingsmogelijkheden, zodat jij zelf ook kunt groeien. 

Wat je krijgt bij Mechan Groep

➞ Een gegarandeerde GROEI BAAN met opleidingsmogelijkheden
➞ Marktconform salaris
➞ Vrijheid en verantwoordelijkheid
➞ Flexibele arbeidsuren
➞ Gezellige collega’s
➞ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
➞ Regelmatig bedrijfsuitjes

Enthousiast geworden? Wij kijken uit naar een kennismaking met jou! Wij nemen na jouw sollicitatie direct contact met je op. Klik hieronder om direct te solliciteren.

 Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Over Mechan Groep: