Dealer Account Manager Mechan Cultuurtechniek

Dus jij wil een GROEI BAAN?

Maak onderdeel uit van de motor van de agrarische sector: Mechan Groep. Wij hebben de kennis en kunde over alles wat betreft landbouw(mechanisatie).

Mechan Groep zoekt een Dealer Account Manager Mechan Cultuurtechniek die verantwoordelijk wordt voor de verkoop- en margedoelstellingen van de door ons gevoerde merken voor de groensector.

Heb jij een brede interesse in de groensector in Nederland? Ben jij in staat om dealers op inspirerende wijze te motiveren en te begeleiden? Ben jij een geboren onderhandelaar die het leuk vindt om zijn doelstellingen te behalen, kun je goed prioriteiten stellen en kordaat optreden bij eventuele problemen? Dan past deze baan zeker bij jou!

Wie wij zijn

Wij van Mechan Groep hebben als missie om alle belanghebbenden in de agrarische sector te voorzien van het meest actuele en relevante nieuws. De kennis en historie over alles wat betreft tractoren. Van Landbouw, naar smart farming naar dealer samenwerkingen, naar een tractor rijbewijs. Alle ontwikkelingen in de Nederlandse agrarische sector worden verzorgd door Mechan Groep.

Werken bij de Mechan Groep betekent werken bij een groeibaan. Wat inhoudt dat niet alleen de organisatie, de merken en de gehele sector groeit, maar vooral JIJ doorgroeimogelijkheden kunt verwachten waarbij je intern allerlei opleidingen kunt volgen. Wij willen tenslotte dat beide partijen met een glimlach naar en van werk komen. 

Mechan Cultuurtechniek levert een scala aan werktuigen en machines voor de groensector (‘Tuin &Park’) van merken als Holder, Thaler en Schliesing. Zusterbedrijf Mechan Groep distribueert de AGCO merken Massey Ferguson en Valtra in Nederland en is daarnaast ook distributeur van Fendt - in het grootste deel van Nederland. Meer lees je op www.mechancultuurtechniek.nl

Wat wij zoeken

➞ Je hebt een commerciële - of technische opleiding gevolgd, bij voorkeur op HBO niveau, 
➞ Je hebt affiniteit met de groensector en daarin bij voorkeur ook al ervaring opgedaan, 
➞ Je bent proactief en toont initiatief, 
➞ Je beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen en doorzettingsvermogen, 
➞ Je weet hoe je kunt inspelen op wensen van gebruikers en dealers en op ontwikkelingen in de markt,
➞ Je spreekt en schrijft Nederlands, Duits en Engels.

Wat jij gaat doen

Jij beheert de relatie met onze dealers en bezoekt (ook samen met hen) bestaande en nieuwe klanten, zoals gemeentes en aannemerijen. Op beurzen vertegenwoordig je Mechan Cultuurtechniek en organiseer en/of verzorg je productdemonstraties en trainingen. Om deze functie goed te kunnen vervullen houd jij je uiteraard goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Je rapporteert direct aan de directeur Mechan Cultuurtechniek. We bieden je een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en volop opleidingsmogelijkheden, zodat jij zelf ook kunt groeien.

Wat je krijgt bij Mechan Groep

➞ Een gegarandeerde GROEI BAAN met opleidingsmogelijkheden
➞ Marktconform salaris
➞ Vrijheid en verantwoordelijkheid
➞ Flexibele arbeidsuren
➞ Gezellige collega’s
➞ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
➞ Regelmatig bedrijfsuitjes

Enthousiast geworden? Wij kijken uit naar een kennismaking met jou! Wij nemen na jouw sollicitatie direct contact met je op. Klik hieronder om direct te solliciteren.

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Over Mechan Groep: