Financieel administratief medewerker

Dus jij wil een GROEI BAAN?

Maak onderdeel uit van de motor van de agrarische sector: Mechan Groep. Wij hebben de kennis en kunde over alles wat betreft landbouw(mechanisatie).

Voor de afdeling Finance zoekt Mechan Groep een financieel administratief medewerker die zelfstandig bedrijfsadministraties kan verzorgen. 

Ben jij een ervaren, nauwgezette en gedreven boekhouder met mbo-werk- en denkniveau? En sta je open voor een nieuwe, afwisselende en inhoudelijk interessante functie in een klein team binnen een internationale organisatie? Dan past deze baan zeker wel bij jou!

Wie wij zijn

Wij van Mechan Groep hebben als missie om alle belanghebbenden in de agrarische sector te voorzien van het meest actuele en relevante nieuws. De kennis en historie over alles wat betreft tractoren. Van landbouw, naar smart farming naar dealer samenwerkingen, naar een tractor rijbewijs. Alle ontwikkelingen in de Nederlandse agrarische sector worden verzorgd door Mechan Groep.

Mechan Groep is de leukste en meest professionele agrarische werkgever van Nederland. Naast importeur van de gerenommeerde tractormerken Fendt, Massey-Ferguson en Valtra zijn we importeur van meerdere agrarische machinemerken zoals Fella, Bogballe en Holder. Ons motto ‘Equip to Grow’ verwijst niet alleen naar groei van het gewas, maar juist ook die van kennis, groei van het bedrijf, de dealers en de medewerkers. Werken bij Mechan Groep draait in de eerste plaatsom werken met mensen. Bij Mechan Groep vind je een uitdagende werkomgeving, waar plezier en collegialiteit hand in hand gaan. 

Werken bij de Mechan Groep betekent werken bij een groeibaan. Wat inhoudt dat niet alleen de organisatie, de merken en de gehele sector groeit, maar vooral JIJ doorgroeimogelijkheden kunt verwachten waarbij je intern allerlei opleidingen kunt volgen. Wij willen tenslotte dat beide partijen met een glimlach naar en van werk komen. 

Wat wij zoeken

Bij Mechan Groep krijg je alle gelegenheid om verder te groeien in je carrière. De basis die je daarvoor bij voorkeur meebrengt:
➞ Je hebt minimaal een afgeronde boekhoudkundige opleiding op mbo-niveau
➞ Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
➞ Je beheerst MS Office (met name Excel)
➞ Je hebt ervaring met het werken in een ERP-pakket
➞ Je bent accuraat en analytisch
➞ Je bent servicegericht en communicatief
➞ Je kan goed plannen en overzicht bewaren
➞ Je denkt snel, leert graag en wil groeien!

Wat je gaat doen

De Financieel administratief medewerker die we zoeken krijgt een breed takenpakket:
➞ Tijdige, juiste en volledige administratie van financiële dagboeken
➞ Bankafschriften verwerken
➞ Diverse balansrekeningen beheren en analyseren
➞ Crediteuren- en debiteurenadministratie beheren
➞ Maandafsluitingen verzorgen
➞ Algemene ondersteuning van de financiële administratie
➞ Support aan de bedrijven waarvoor wij de administraties uitvoeren

Wat je krijgt bij Mechan Groep

➞ Een gegarandeerde GROEI BAAN met opleidingsmogelijkheden
➞ Marktconform salaris
➞ Vrijheid en verantwoordelijkheid
➞ Flexibele arbeidsuren
➞ Gezellige collega’s
➞ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
➞ Regelmatig bedrijfsuitjes

Enthousiast geworden? Wij kijken uit naar een kennismaking met jou! Wij nemen na jouw sollicitatie direct contact met je op. Klik onder de video om direct te solliciteren.

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.