ICT Professional

Dus jij wil een GROEI BAAN?

Maak onderdeel uit van de motor van de agrarische sector: Mechan Groep. Wij hebben de kennis en kunde over alles wat betreft landbouw(mechanisatie). Mechan groeit. Groei je mee?

Mechan Groep zoekt een ICT Professional die verantwoordelijk is voor werkplekbeheer binnen onze vestigingen en dus kennis heeft van hardware (HP, Samsung) en software (Microsoft Office 365, PowerAll/Bever en SAP).

Ben jij een slimme IT-er, met enige jaren ervaring? Wil jij je de komende jaren door kunnen ontwikkelen naar een rol als Senior IT Specialist? Vind je het leuk om ons hoofdkantoor als ook onze eigen dealers op het gebied van IT pragmatisch te ondersteunen? Kun je goed zelfstandig werken, maar zoek je ook graag de samenwerking op? Dan past deze baan zeker bij jou!

Wie wij zijn

Wij van Mechan Groep hebben als missie om alle belanghebbenden in de agrarische sector te voorzien van het meest actuele en relevante nieuws. De kennis en historie over alles wat betreft tractoren. Van landbouw, naar smart farming naar dealer samenwerkingen, naar een tractor rijbewijs. Alle ontwikkelingen in de Nederlandse agrarische sector worden verzorgd door Mechan Groep.

Werken bij de Mechan Groep betekent werken bij een groeibaan. Wat inhoudt dat niet alleen de organisatie, de merken en de gehele sector groeit, maar vooral JIJ doorgroeimogelijkheden kunt verwachten waarbij je intern allerlei opleidingen kunt volgen. Wij willen tenslotte dat beide partijen met een glimlach naar en van werk komen. 

Wat wij zoeken

Wij zoeken een ICT Professional (fulltime), . Jij past bij deze GROEI BAAN als jij jezelf kunt vinden in de volgende vaardigheden:

➞ hebt een HBO werk- en denkniveau,
➞ hebt een voltooide technische opleiding,
➞ brengt minimaal 1 jaar werkervaring mee in een IT-omgeving,
➞ hebt enige affiniteit met de agrarische sector en
➞ bent communicatief, flexibel, geduldig en analytisch.

Wat je gaat doen

Je zorgt voor inkoop en vervanging van desktops, laptops, printers, beeldschermen en computeraccessoires. Ook voor de telefooncentrale en mobiele telefonie ben jij de man of vrouw. En je zorgt voor handleidingen en procedures. Je vindt het leuk om (nieuwe en bestaande) eindgebruikers verder te helpen en waar nodig uit te leggen hoe iets werkt. Wij bieden jou een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en volop opleidingsmogelijkheden, zodat jij zelf ook kunt groeien.

Wat je krijgt bij Mechan Groep

➞ Een gegarandeerde GROEI BAAN met opleidingsmogelijkheden
➞ Marktconform salaris
➞ Vrijheid en verantwoordelijkheid
➞ Flexibele arbeidsuren
➞ Gezellige collega’s
➞ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
➞ Regelmatig bedrijfsuitjes

Enthousiast geworden? Wij kijken uit naar een kennismaking met jou! Wij nemen na jouw sollicitatie direct contact met je op. Klik hieronder om direct te solliciteren.

 

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Over Mechan Groep: