Online Marketeer

Dus jij wil een GROEI BAAN?

Maak onderdeel uit van de motor van de agrarische sector: Mechan Groep. Wij hebben de kennis en kunde over alles wat betreft landbouw(mechanisatie). Mechan groeit. Groei je mee? 

Mechan Groep zoekt een Online Marketeer. 

Vind jij het leuk om de online activiteiten van ons bedrijf, dat al tientallen jaren in de agrarische sector actief is, uit te breiden? Wil je ruimte krijgen voor vernieuwende ideeën? Kun je goed zelfstandig werken, maar zoek je ook graag de samenwerking op? Dan past deze baan zeker bij jou. 

Wie wij zijn

Wij van Mechan Groep hebben als missie om alle belanghebbenden in de agrarische sector te voorzien van het meest actuele en relevante nieuws. De kennis en historie over alles wat betreft tractoren. Van Landbouw, naar smart farming naar dealer samenwerkingen, naar een tractor rijbewijs. Alle ontwikkelingen in de Nederlandse agrarische sector worden verzorgd door Mechan Groep. 

Werken bij de Mechan Groep betekent werken bij een groeibaan. Wat inhoudt dat niet alleen de organisatie, de merken en de gehele sector groeit, maar vooral JIJ doorgroeimogelijkheden kunt verwachten waarbij je intern allerlei opleidingen kunt volgen. Wij willen tenslotte dat beide partijen met een glimlach naar en van werk komen.

Wat wij zoeken

Wij zoeken een Online Marketeer (fulltime), die verantwoordelijk wordt voor alle online activiteiten van Mechan Groep en de merken die Mechan Groep distribueert, zoals Fendt, Massey Ferguson en Valtra. Jij past bij deze GROEI BAAN als jij jezelf kunt vinden in de volgende vaardigheden: 

➞ je hebt HBO/WO werk- en denkniveau,
➞ je hebt aantoonbare affiniteit met de agrarische sector,
➞ je brengt minstens 1 jaar ervaring mee als online marketeer,
➞ je wisselt hands-on werkzaamheden graag af met strategische analyses en adviezen,
➞ je bent proactief en resultaatgericht,
➞ je hebt een passie voor data en technologie. 

Wat je gaat doen

Op het hoofdkantoor in Achterveld, binnen de afdeling Marketing, ben jij de online specialist die zorgt voor optimale zichtbaarheid, vindbaarheid en vormgeving van deze merken op al onze online kanalen. Je meet en stuurt bij waar nodig. Daarbij werk je samen met collega’s maar ook externe leveranciers, die je brieft en controleert op prijs, uitvoeringscondities, budget en kwaliteit. We bieden je een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en volop opleidingsmogelijkheden, zodat jij zelf ook kunt groeien. 

Wat je krijgt bij Mechan Groep

➞ Een gegarandeerde GROEI BAAN met opleidingsmogelijkheden
➞ Marktconform salaris
➞ Vrijheid en verantwoordelijkheid
➞ Flexibele arbeidsuren
➞ Gezellige collega’s
➞ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
➞ Regelmatig bedrijfsuitjes

Enthousiast geworden? Wij kijken uit naar een kennismaking met jou! Wij nemen na jouw sollicitatie direct contact met je op. Klik hieronder om direct te solliciteren.

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Over Mechan Groep: