Receptionist(e)

Dus jij wil een GROEI BAAN?

Maak onderdeel uit van de motor van de agrarische sector: Mechan Groep. Wij hebben de kennis en kunde over alles wat betreft landbouw(mechanisatie).

Mechan Groep zoekt twee receptionisten (M/V) voor 20 tot 24 uur per week. 

Vind jij het leuk om onze klanten en leveranciers gastvrij te ontvangen en te woord te staan? Wil je daarnaast ook lichte administratieve taken vervullen, zoals het afhandelen van post en telefoontjes, en het beheren van agenda’s? Wil je parttime werken in een duobaan waar je samen naar de uren indeling kijkt? Dan past deze baan zeker wel bij jou!

Wie wij zijn

Wij van Mechan Groep hebben als missie om alle belanghebbenden in de agrarische sector te voorzien van het meest actuele en relevante nieuws. De kennis en historie over alles wat betreft tractoren. Van Landbouw, naar smart farming naar dealer samenwerkingen, naar een tractor rijbewijs. Alle ontwikkelingen in de Nederlandse agrarische sector worden verzorgd door Mechan Groep.

Werken bij de Mechan Groep betekent werken bij een groeibaan. Wat inhoudt dat niet alleen de organisatie, de merken en de gehele sector groeit, maar vooral JIJ doorgroeimogelijkheden kunt verwachten waarbij je intern allerlei opleidingen kunt volgen. Wij willen tenslotte dat beide partijen met een glimlach naar en van werk komen. 

Wat wij zoeken

Wij zoeken twee receptionisten voor de receptie van Mechan Groep in Achterveld. Jij past bij deze GROEI BAAN als jij jezelf kunt vinden in de volgende vaardigheden:

➞ Je bent sociaal, communicatief vaardig,
➞ Je hebt affiniteit met de landbouwbranche,
➞ Je kunt je uitstekend in het Nederlands uitdrukken,
➞ Je spreekt redelijk Duits en Engels,
➞ Je bent flexibel en denkt in oplossingen en
➞ Je hebt geen ‘9-tot-5-mentaliteit’.

Wat je gaat doen

Op deze centrale plek van het bedrijf heet jij klanten, leveranciers en andere relaties welkom en handelt binnenkomende telefoontjes en mailtjes netjes af. Je beheert de centrale agenda en zorgt voor de planning en het beheer van de vergaderzalen. Verder fungeer je als aanspreekpunt voor facilitaire zaken en doe je licht administratief werk. Je weet goed wat er allemaal speelt binnen het bedrijf en hebt orde en netheid hoog in het vaandel staan. Wij bieden jou een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en volop opleidingsmogelijkheden, zodat jij zelf ook kunt groeien.

Wat je krijgt bij Mechan Groep

➞ Een gegarandeerde GROEI BAAN met opleidingsmogelijkheden
➞ Marktconform salaris
➞ Vrijheid en verantwoordelijkheid
➞ Flexibele arbeidsuren
➞ Gezellige collega’s
➞ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
➞ Regelmatig bedrijfsuitjes

Enthousiast geworden? Wij kijken uit naar een kennismaking met jou! Wij nemen na jouw sollicitatie direct contact met je op. Klik onder de video om direct te solliciteren.

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.