Stagiair Marketingcommunicatie

Leer ons kennen!

Mechan Groep zoekt Stagiair Marketingcommunicatie (M/V)

Mechan Groeit. Groei je mee?

Volg jij op dit moment een opleiding in marketingcommunicatie? Zoek je een afwisselende, inhoudelijk interessante stage bij een internationaal bedrijf dat actief is in de agrarische sector? Wil je een bijdrage leveren aan de groei van deze onderneming en zo zelf ook verder groeien? Dan is deze stage misschien wel iets voor jou!

Jij

- volgt een marketingcommunicatie-opleiding op Hbo-niveau,
- bent gemotiveerd om in de agrarische sector aan de slag te gaan,
- beheerst MS Office redelijk tot goed,
- bent nieuwsgierig en communicatief,
- denkt snel, leert graag en wil groeien!

Wij

zoeken een stagiair(e) voor de afdeling Aftersales van Mechan Groep in Achterveld. Het gaat om een stageplek voor 2 tot 3 dagen per week, in de periode van januari 2023 tot aan de zomer van 2023, maar een andere invulling is ook bespreekbaar. Jouw opdracht is om een communicatieplan voor Aftersales uit te werken, mee te helpen aan de ontwikkeling van onze nieuwe webshop en ons te ondersteunen in ons eigen opleidingsinstituut: Mechan Academy. Je wordt goed en vakkundig begeleid bij deze uitdagende opdracht, waardoor je enorm veel gaat leren, over veel interessante en uitdagende onderwerpen op het gebied van Aftersales. Wij bieden jou een goede stagevergoeding, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bovenal een zeer leerzame stage, zodat jij zelf ook kunt groeien.

Mechan Groep

distribueert landbouwmachines van de AGCO merken Valtra en Massey Ferguson in Nederland en is ook distributeur van Fendt in het grootste deel van Nederland. Verder levert het bedrijf een breed scala aan landbouwwerktuigen en machines voor de groen- en landbouwsector, via een uitgebreid dealernetwerk. De negen dealers die deel uitmaken van Mechan Dealerbedrijven bevinden zich verspreid over het land. De groeistrategie van Mechan Groep is vervat in de pay-off ‘Equip to Grow’. 

Kijk voor meer informatie op: mechangroep.nl/werken-bij/

Direct solliciteren? Stuur ons een berichtje!