Technisch Product Trainer Massey Ferguson en Valtra

Dus jij wil een GROEI BAAN?

Maak onderdeel uit van de motor van de agrarische sector: Mechan Groep. Wij hebben de kennis en kunde over alles wat betreft landbouw(mechanisatie).

Mechan Groep zoekt een Technisch Product Trainer Massey Ferguson en Valtra (fulltime) die technische producttrainingen gaat geven aan monteurs binnen ons dealernetwerk.

Vind jij het leuk om jouw kennis van tractoren over te dragen aan monteurs met minder ervaring dan jij? Weet jij mensen te inspireren en te enthousiasmeren? Ben jij servicegericht en communicatief vaardig? Dan past deze baan misschien wel bij jou!

Wie wij zijn

Wij van Mechan Groep hebben als missie om alle belanghebbenden in de agrarische sector te voorzien van het meest actuele en relevante nieuws. De kennis en historie over alles wat betreft tractoren. Van Landbouw, naar smart farming naar dealer samenwerkingen, naar een tractor rijbewijs. Alle ontwikkelingen in de Nederlandse agrarische sector worden verzorgd door Mechan Groep.

Werken bij de Mechan Groep betekent werken bij een groeibaan. Wat inhoudt dat niet alleen de organisatie, de merken en de gehele sector groeit, maar vooral JIJ doorgroeimogelijkheden kunt verwachten waarbij je intern allerlei opleidingen kunt volgen. Wij willen tenslotte dat beide partijen met een glimlach naar en van werk komen.

Wat wij zoeken

Jij past bij deze GROEI BAAN als jij jezelf kunt vinden in de volgende vaardigheden:

➞ hebt ervaring als Technisch Specialist of Diagnose Specialist,
➞ hebt ervaring met het geven van technische trainingen,
➞ bent goed in het begeleiden van leerprocessen en beschikt over de daarvoor benodigde didactische vaardigheden,
➞ straalt een natuurlijke autoriteit uit en staat met vertrouwen voor een groep,
➞ hebt affiniteit met (landbouw)techniek en
➞ spreekt en schrijft Nederlands, Engels en Duits.

Wat jij gaat doen

Eerst word je zelf in de opleidingscentra van AGCO opgeleid tot een technisch specialist, die alles weet van Massey Ferguson en Valtra. Die kennis deel je met onze dealers via trainingen op ons hoofdkantoor in Achterveld. Ook ondersteun je onze technische product specialisten van Massey Ferguson en Valtra met technisch advies - telefonisch of ter plekke, bij de dealer of de eindgebruiker. Wij bieden je een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en volop opleidingsmogelijkheden, zodat jij zelf ook kunt groeien.

Wat je krijgt bij Mechan Groep

➞ Een gegarandeerde GROEI BAAN met opleidingsmogelijkheden
➞ Marktconform salaris
➞ Vrijheid en verantwoordelijkheid
➞ Flexibele arbeidsuren
➞ Gezellige collega’s
➞ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
➞ Regelmatig bedrijfsuitjes

Enthousiast geworden? Wij kijken uit naar een kennismaking met jou! Wij nemen na jouw sollicitatie direct contact met je op. Klik hieronder om direct te solliciteren.

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Zie Christiaan een MF 8S uitlichten: