Equip to Grow

Wie zijn wij?

Mechan Groep is dé distributeur voor AGCO merken in Nederland. In Achterveld vindt u het AGCO experience center voor de merken Fendt, Massey Ferguson, Valtra en Fella. Deze topmerken worden verkocht via afzonderlijke, landelijk dekkende netwerken van gespecialiseerde dealerbedrijven, die daarnaast onderhoud en service verzorgen. Mechan Groep ondersteunt de dealers met professionele marketing, verkoop, aftersales service, onderdelenvoorziening en technische producttrainingen. Door al deze activiteiten worden de dealers geholpen om een maximale klanttevredenheid te bereiken. Naast de AGCO-merken zijn er ook nog enkele Mechan Agri merken. Dit gaat om Bogballe, Thaler, Hawe en Seko. Mechan Groep valt onder Mechan Holding. 

Mechan Holding

Mechan Groep is onderdeel van Mechan Holding. De Holding is een Nederlands-Belgische onderneming die al sinds 1970 activiteiten ontplooit in de agribusiness. De belangrijkste activiteiten bestaan uit de distributie van allerlei landbouwmachines in Nederland en Belgie. Er worden ook steeds meer aanvullende services aangeboden (denk aan Mechan VerzekeringenLestractor en Mechan Trainingen en Opleidingen) en Precisielandbouw is één van de huidige speerpunten van Mechan Groep. Ook Mechan Next , een occasioncenter, is gestart en bevindt zich momenteel in Veghel. 

Historie

Mechan Holding is in 1970 ontstaan vanuit de samenvoeging van een aantal ondernemingen in landbouwmechanisatie waaronder de Vor in Achterveld. Mechan Holding heeft 2 locaties in Nederland: Mechan Cultuurtechniek / Mechan Next in Boxtel en Mechan Groep / Mechan Agri in Achterveld. Onder de holding vallen ook 3 dealerships; Niestijl Mechanisatie in Siddeburen en Vohamij in Heythuysen en Steenbergen Mechanisatie in Numansdorp. Recent is hier ook Gebr Bonenkamp (Tiel) bijgekomen. De Belgische tak Matermaco Group heeft twee vestigingen: in Zaventem en Gembloux. 

Missie

Mechan Holding is een distributie- en serviceorganisatie voor producten en diensten in de agrarische-, constructie- en industriesector.  Mechan Holding heeft als doel om door middel van een attractieve klantpropositie voortdurend waarde toe te voegen aan de distributiekanalen.''Equip to grow''. 

Benieuwd naar onze vacatures?

Werken bij Mechan

Zoek uw dealer