Mechan Groep schenkt generator aan Sint Maarten

12 oktober 2017

Generator Mechan Sint Maarten

De schade die orkaan Irma heeft aangericht op Sint Maarten is niemand ontgaan. De wederopbouw van het eiland is in volle gang en hulp komt vanuit het hele land. Ook de Mechan Groep uit Achterveld en zusterbedrijf Matermaco uit België helpen mee middels het schenken van een generator aan de Mullet Bay Clinic.

Huizen, scholen en ziekenhuizen zijn verwoest of zwaar beschadigd. Het elektriciteitsnet is beperkt wat veel problemen oplevert. Een goed elektriciteitsnet is noodzakelijk en voor een ziekenhuis zelfs van levensbelang.
De directie van de Mechan Groep vertelt: “Er bereikte ons een smeekbede of wij een generator wilden geven aan de kliniek. Er is geen geld meer, de economie ligt plat en in geen velden of wegen is er een generator te krijgen. Over zo’n vraag hoef je niet na te denken. Dat doe je meteen!” . Mechan Groep heeft in samenwerking met haar Belgische zusterbedrijf Matermaco ervoor kunnen zorgen dat er een generator naar Sint Maarten is overgevlogen. De generator gaat stroom bieden aan de Mullet Bay Clinic in Sint Maarten waar zieken en gewonden verzorging nodig hebben.

Mechan Groep is dé distributeur van trekker merken Fendt, Massey Ferguson en Valtra in Nederland. Naast trekkers en machines voor de groen- en landbouwsector levert Mechan ook generatoren.

Terug naar Nieuws