Mechan Groep sponsoring 2023

De agrarische sector in Nederland werkt dag in, dag uit om de bevolking te voorzien van voldoende en kwalitatief voedsel. Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om iedere dag een lekker belegde boterham te eten of te kunnen genieten van aardappelen, groente, fruit, vlees of vis. Voor die laatste groep mensen staat de Voedselbank klaar. Voedselbank Nederland helpt wekelijks 120.000 mensen die (tijdelijk) niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Met deze voedselhulp wordt tegelijkertijd voedselverspilling tegengegaan.

Voedselbank Leusden Logo 563x152

Trots op voedsel

“Mechan is niet alleen trots op onze boeren (in de breedste zin van het woord) maar ook op de veelal vrijwilligers van de Voedselbank die zorgen dat ook de groep mensen die dat het hardst nodig hebben vers en voldoende voedsel krijgen”, zegt Stans van de Wetering, algemeen directeur van de Mechan Groep. “Vandaar dat we ervoor hebben gekozen om dit jaar Voedselbank Leusden te steunen.”

Paaseieren in voedselpakketten

Bij Mechan zijn we er trots op om de Voedselbank Leusden te steunen dit jaar en wilden graag iets speciaals doen voor de paasperiode. Daarom zijn er zakjes met paaseitjes gedoneerd aan de Voedselbank Leusden. We hopen dat onze bijdrage wat vreugde kan brengen en we zijn dankbaar voor de kans om terug te geven aan de gemeenschap. Bedankt aan de Voedselbank Leusden voor hun fantastische werk en we wensen iedereen een gelukkig en gezegend Pasen toe!

IMG 1932

BB351783 2547 45C2 8E69 3C0A3DC76B43

Opbrengst kalenders wintershow 2022

Tijdens de Wintershow is de eerste actie voor de Voedselbank gestart. Met de verkoop van de kalenders van de drie tractor merken Valtra, Fendt en Massey Ferguson is geld opgehaald. De opbrengst uit die verkoop bedroeg maar liefst duizend euro, een bedrag dat volledig is geschonken aan de Voedselbank Leusden.

Voedselbank2

voedselbank flyer wintershow2

Zoek uw dealer