Dus jij bent op zoek naar een GROEI BAAN?

Dan ben je op het juiste adres! Maak onderdeel uit van de motor van de agrarische sector: Mechan Groep. Wij hebben de kennis en kunde over alles omtrent landbouw(mechanisatie). 

Werken bij de Mechan Groep betekent werken bij een groeibaan, wat inhoudt dat niet alleen de organisatie, de merken en de gehele sector groeit… Maar vooral JIJ doorgroei- mogelijkheden kunt verwachten waarbij je intern allerlei opleidingen kunt volgen. Wij willen tenslotte dat beide partijen met een glimlach naar- en van werk komen.

Een open sollicitatie versturen

Magazijn / Service Vacatures

Magazijnmedewerker

Wij zoeken een enthousiaste en actieve magazijnmedewerk(st)er voor ons distributiecentrum met onderdelen.

Meer informatie

Technisch Product Specialist / Manager

Technisch Product Trainer Massey Ferguson en Valtra

Wij zoeken Technisch Product Trainers (fulltime), die technische producttrainingen gaan geven aan monteurs binnen ons dealernetwerk.

Meer informatie

Product Manager Valtra

Wij zoeken een Product Manager Valtra (fulltime), die de commerciële divisie van Valtra ondersteunt.

Meer informatie

Dealer Account Manager

Dealer Account Manager Mechan Cultuurtechniek

Wij zoeken een Dealer Account Manager (fulltime), die verantwoordelijk wordt voor de verkoop- en margedoelstellingen van de door ons gevoerde merken voor de groensector. 

Meer informatie

Marketing

Online Marketeer

Wij zoeken een Online Marketeer (fulltime), die verantwoordelijk wordt voor alle online activiteiten van Mechan Groep en de merken die Mechan Groep distribueert, zoals Fendt, Massey Ferguson en Valtra.

Meer informatie

Allround Marketeer

Wij zoeken een creatieve Allround Marketeer Non-AGCO (fulltime), die verantwoordelijk wordt voor de marketing – en communicatieactiviteiten van de dealers rondom de zogenaamde ‘non-AGCO’ merken.

Meer informatie

ICT

ICT Professional

Wij zoeken een ICT Professional (fulltime), die verantwoordelijk is voor werkplekbeheer binnen onze vestigingen en dus kennis heeft van hardware (HP, Samsung) en software (Microsoft Office 365, PowerAll/Bever en SAP).

Meer informatie