Wintershow update

07 december 2016

IMG 4080 Large

Nog twee weken te gaan tot de open dag tijdens de Wintershow. En dit jaar vindt deze show zelfs plaats op twee locaties, in Achterveld én Amersfoort. U bent welkom op woensdag 21 december van 14.00 uur - 21.00 uur. Wat kunt u allemaal verwachten?

Achterveld
Fendt heeft dit jaar weer de populaire 1050 in de showroom staan en ook de Katana 65 S4 is de moeite meer dan waard. Massey Ferguson toont de MF 6718S aan het grote publiek. Daarnaast is uiteraard de nieuwe hooibouwlijn van Fendt, Massey Ferguson en Fella present. Valtra zal schitteren met de ‘Golden Tractor’ en dankzij de Valtra-truck kunt u echt in de wereld van Valtra stappen. Vergeet ook niet langs de indrukwekkende getrokken spuit (Rogator) van Challenger te lopen. En ook de liefhebbers van Precision Farming komen aan hun trekken: Topcon is onder meer aanwezig met de Cropspec sensoren. 

Meer over de show in Achterveld

Amersfoort
Dit jaar is de primeur: de allereerste Mechan Cultuurtechniek wintershow. U vindt hier de nieuwste modellen van alle merken die wij voeren: Bogballe, Hawe, Holder, Pronar, Schliesing, Seko, Thaler, Wiedenmann, Bobcat en Vigolo. Dit jaar kunt u profiteren van allerlei eindejaarsacties. Daarnaast zijn er ook enkele primeurs zoals de Vigolo woelers (KRS & KRC). Verder kunt u onder het genot van een hapje en een drankje genieten van een brede afspiegeling van ons leveringsprogramma. 

Meer over de show in Amersfoort

Terug naar Nieuws