Guidance

AGCO GPS-systemen zijn uitgerust met vele functionaliteiten en waarborgen een perfecte samenwerking met de tractor, resulterend in een rustig overzicht in de cabine waar alles in één of naar wens twee of drie schermen kan worden weergegeven. De systemen bieden accurate input, zelfs in donkere, stoffige of mistige omstandigheden, tijdens de dag of nacht, omdat de satellietnavigatie uw exacte locatie in het veld weet. Krijg het werk sneller en eenvoudiger gedaan en dat met een aanzienlijk hogere precisie.

Men kan kiezen tussen GNSS-ontvangers van NovAtel® en Trimble®. Verschillende correctiesignalen worden, afhankelijk van de ontvanger, ondersteund zoals bijvoorbeeld EGNOS / WAAS, maar ook RangePoint RTX, Centerpoint RTX en NTRIP. Bestaande RTK structuren, zoals NTRIP en radio, kunnen verder worden gebruikt. Zelfs als een signaal wordt verloren als gevolg van ongunstige ontvangst blijven de systemen betrouwbaar tot maximaal 20 minuten met een hoge nauwkeurigheid door met de Trimble® xFill technologie te werken of door het gebruiken van Steadyline en GLIDE van NovAtel®.

Valtra Guide

Valtra Smart Farming is een set technologieën die naadloos samenwerken – Auto-Guide, ISOBUS, Section Control en Taskdoc – die allemaal worden bediend vanaf de SmartTouch terminal, onze unieke oplossing om uw tractor naar het volgende niveau te tillen. De automatische besturing volgt nauwkeurig de rijlijnen, waardoor de landbouwgrond maximaal wordt benut, overlap wordt verminderd en tijd, brandstof en geld worden bespaard. Omdat u niet op de besturing hoeft te letten, kunt u langer werken met minder vermoeidheid en minder inspanning tot gevolg.

Met de beste ontvangers en correctiesignalen die beschikbaar zijn, volgt Auto-Guide rijlijnen wat resulteert in minder overlapping en overgeslagen stukken. Iedere rijlijn kan gevolgd worden met submeter-tot centimeternauwkeurigheid. Met Auto-Guide bespaart u tijd, brandstof en geld. De hogere nauwkeurigheid zorgt voor lagere kosten van zaden, kunstmest en pesticiden, wat leidt tot een hoger rendement op uw investering en een lagere milieubelasting.

Fendt Guide

Fendt (Vario)Guide levert een breed aanbod van functionaliteiten bij het gebruiken van een geleidingssysteem. Met een basis waarin automatische velddetectie, koppakker herkenning, automatische offset en markering van het bewerkte gebied onderdelen zijn is nauwkeurig werken gegarandeerd. Het basispakket bestaat verder uit de mogelijkheid van het maken en gebruiken van AB-lijnen, contourlijnen, A + hoek, en pivot lijnen. Ter uitbreiding zijn contour Assistant en TI Headland beschikbaar. Met opties zoals sectieafsluiting, variabele afgifte, TaskDoc (Pro) en TIM (Tractor Implement Management) wordt voorzien in alle benodigdheden.  

Contour Assistant bestaat uit de functionaliteiten Contour Segments en Single Contour, dit resulteert in een uitgebreide keuze om snel en efficiënt te werken. Met de optie voor contour segmenten kunnen verschillende segmenten in een perceel toegevoegd, gekoppeld, en vastgezet worden. Hierbij kan het aantal gewenste segmenten aangegeven worden. De Single Contour kan een continu doorlopende contour opnemen voor bijvoorbeeld het spuitspoor. TI Headland zorgt ervoor dat de trekker automatisch kan keren op de kopakker en daarbij in verschillende patronen kan rijden. Hier kan tevens naar wens de ingestelde kopakkermanagement sequentie(of reeks) automatisch worden geactiveerd. 

Klik hier voor meer informatie

MF Guide 2

Massey Ferguson (Auto) Guide

MF Guide is het complete geleidingssysteem voor zelfstandige besturing van Massey Ferguson dat nu op nieuwe of als retrofit op Auto Guide Ready tractoren verkrijgbaar is. Met een brede range aan tractoren levert Massey Ferguson ook geleidingssystemen voor elk formaat tractor. Op deze manier kunt u met uw Massey Ferguson altijd nauwkeurig werken, of de tractor nu 95 of 405 pk heeft. MF Guide kan naar keuze een nauwkeurigheid van minder dan een meter, decimeter en centimeter leveren voor een verhoogde efficiëntie bij uw veldwerk. Door gebruik te maken van dit fabriekssysteem is het bijvoorbeeld mogelijk om bij rijsnelheden vanaf 100 m/u toch op GPS-RTK met een nauwkeurigheid van 2 cm te werken. Door de juiste ondersteuning en opties zoals sectieafsluiting, variabele afgifte en TaskDoc (Pro) is MF Guide de perfecte toevoeging voor uw machine. Op deze manier kunt u nauwkeurig werken, werkzaamheden analyseren en daardoor rust en overzicht creëren in uw werk. 
                                                                                   Klik hier voor meer informatie