Valtra Logo Black Outline RGB 172391

Valtra-tractoren staan ​​bekend om hun betrouwbaarheid, veelzijdigheid, duurzaamheid en om hun Scandinavische roots. Elke tractor is speciaal samengesteld naar de individuele wensen van de klant en is ontworpen om de zwaarste krachtmetingen te weerstaan. Zij leveren de beste prestaties onder de zwaarste werkomstandigheden. Valtra Nederland is gevestigd in Achterveld en bestaat uit een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers.

Volg Valtra op Facebook

Neem een kijkje in de digitale Valtra showroom

VALTRA 70 JAAR – YOUR WORKING MACHINE SINDS 1951

Valtra T screenshot snow 2 1 1

Valtra viert in 2021 haar 70-jarig jubileum! Valtra startte in 1951, toen nog als Valmet, met de serieproductie van tractoren in Jyväskylä, Finland. Het eerste model was de Valmet 15 met 15 pk vermogen. Ontworpen om een ​​paard op een kleine boerderij te vervangen. Vanaf het allereerste begin werden de behoeften van de klant benadrukt en werden structurele oplossingen geïntroduceerd waar Valtra nog steeds bekend om staat: de bodemvrijheid was hoog genoeg voor bosbouwwerkzaamheden en de tractor was ook ideaal voor wegonderhoudstaken. Later maakte de cabine-ergonomie het mogelijk om langere en veiligere werkdagen te werken, met meer ruimte voor de chauffeur.

Speciaal uitgerust jubileummodel in de T-serie

Ter gelegenheid van zijn 70e verjaardag zal Valtra 70 speciaal uitgeruste "Limited Redition" -trekkers produceren. Deze jubileummodellen zijn beschikbaar in de T-serie (T174e tot T254) en zullen wereldwijd worden verkocht. De speciaal uitgeruste jubileummodellen hebben een dieprode metallic lak die doet denken aan Valtra's roots 70 jaar geleden. De rode kleur komt ook naar voren in de details van de tractor, onder meer in de stiksels van het lederen interieur en de binnenverlichting. Het jubileummodel heeft zwarte velgen en een roestvrijstalen Limited Redition-badge.

Valtra’s 5e generatie A,N en T-serie

Na de introductie van de G-serie vorig jaar introduceerde Valtra dit jaar de 5e generatie van de A,N en T-serie. Ontworpen om de klant de best mogelijke trekker ervaring te bieden. De nieuwe trekkers zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook gebruiksvriendelijke, hebben veel nieuwe slimme functies en zijn uiterst comfortabel te bedienen. Precisielandbouw staat centraal in de nieuwe generatie en elk nieuw model is verkrijgbaar met Valtra Connect.

  • A-serie – de kleine reus die de dag redt

Alle zeven modellen van de A-serie zijn leverbaar met gebruiksvriendelijke mechanische GL-transmissie. De populaire modellen met 105 en 115 pk zijn ook verkrijgbaar met HiTech4 viertraps Powershift-transmissie, die elektronisch wordt geregeld. Alle tractoren uit de A-serie worden geleverd met Valtra's beroemde shuttle-transmissie inclusief een geïntegreerde handrem. De A-serie zijn compacte tractoren met een hoge productiviteit. De cabine is ergonomisch en stil en geeft uitstekend zicht rondom, alles voor een comfortabele werkdag.

  • N-serie – Wendbaar werkpaard

De perfectie combinatie tussen formaat, vermogen en comfort dat is de 5e generatie N-serie. De machtige en toch compacte Valtra is het wendbare werkpaard van Valtra. De N-serie heeft een sterke focus op ergonomie en gebruiksgemak. De vernieuwingen van de 5e generatie bevatten een verbeterde gebruikersinterface, bediening en een smart A-stijl display die de informatie laat zien waar u het nodig heeft. De stuurkolom en het stuurwiel zijn vernieuwd voor een beter gebruik en zicht. En met de industrie benchmark SmartTouch in Versu en Direct modellen brengt elke dag meer winst en gemoedsrust.

  • T-serie – De ultieme precisietool met veel spierkracht

De 6-cilinder AGCO Power-motor is gemaakt om lang mee te gaan. Met een laag toerental en een hoog koppel heeft hij de duurzaamheid, efficiëntie en kracht om elke klus aan te kunnen. De Stage V motoren hebben hydraulische klepstoters en een onderhoudsinterval van 600 uur, wat zich vertaalt in lagere servicekosten en een langere levensduur. De Valtra T-serie is een uitstekende keuze voor een grote hoeveelheid taken die kracht vereisen, zoals tillen, laden en trekken - zonder afbreuk te doen aan de behendigheid.

Bekijk deze Valtra video's over de 5e generatie tractoren!

 

A-serie

 

De Valtra A-serie is een compacte tractor die staat voor hoge productiviteit en comfort. Eenmaal werkend in de cabine, merk je dat de ergonomie, stilte en zicht sterk in het voordeel werkt. Alle A-serie tractoren zijn standaard geleverd met de beroemde shuttle-transmissie tezamen met een geïntegreerde handrem.  

Meer info

N-Serie

 

 De Valtra N-serie is gericht op een zo gebruiksvriendelijke en ergonomische werkomgeving. Door de dagrijverlichting, voorzien van LED, is de veiligheid op de weg verhoogd. Dit is een robuuste en betrouwbare tractor...

 

Meer info

T-Serie

 

 De Valtra T-serie is er één met spierkracht en een perfecte panorama view vanuit de cabine. De award winnende T-serie combineert de kracht van slimme technologie met het 6-cilinder motor vermogen. Deze tractor beweegt soepel en komt makkelijk op gang.

Meer info

G-Serie

 

 De Valtra G-serie is een complete en multifunctioneel uitgeruste tractor voor dagelijkse behoeften. De tractor beschikt over effectieve werkhydraulica en geavanceerde hefinrichting. Deze tractor is perfect gemaakt voor voorladerwerk dankzij het grote glasoppervlak. 

Meer info

S-Serie

 

 De Valtra S-serie is als enige van de Valtra series nog verkrijgbaar in de vierde generatie, maar desalniettemin een zeer uitgebalanceerde tractor. Deze tractor heeft standaard smart farming ingebouwd, is vier punts luchtgeveerd, heeft een range van 290 - 405 PK en bevat Valtra TwinTrac. De Valtra S4 levert kracht waar je op kunt rekenen. 

Meer info

Financiering

Bij AGCO Finance begrijpen wij de hedendaagse behoeften van boeren en zorgen ervoor dat het gebruik van moderne landbouwmachines niet alleen een mogelijkheid is, maar ook een realistisch en betaalbaar feit. Als betrouwbare lease partner en ervaren expert in de agrarische sector reageren wij op de specifieke eisen van boeren en leveren wij zeer flexibele lease mogelijkheden op maat.

Meer over Agco Finance

Meer informatie

Valtra-tractoren staan ​​bekend om hun betrouwbaarheid, veelzijdigheid, duurzaamheid en om hun Scandinavische roots . Elke tractor is speciaal samengesteld naar de individuele wensen van de klant en is ontworpen om de zwaarste krachtmetingen te weerstaan. Zij leveren de beste prestaties onder de zwaarste werkomstandigheden. Meer weten? 


Bezoek de Valtra website

Contact opnemen met Valtra

Stuur een bericht naar Valtra

Zoek uw dealer